Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél annyira az a féfri aki sokat csalódott a
nőkben ha tudja mindent feladtam érte?
Fordítsd meg ezt a szituációt úgy, hogy most te vagy sokat csalódott fél. Gondolkodj el ezen és rá fogsz jönni a válaszokra, ami a kérdésednek megfelel!
2016. szept. 23. 20:41
nos elég buta vagy hogy 26 év házasságot feladtál egy megkeseredett ember miatt.
Amúgy pont ezért. te is elhagytad a volt férjedet miatta, vagyis olyan vagy mint a nők kik őt verték át.
2016. szept. 23. 20:43
Az embereknek joguk van h.ülyének lenni, csak az a baj, hogy a legtöbben élnek is ezzel. :D
2016. szept. 23. 20:47
Mert nem hisz neked. Tudod akit egyszer megmart a kígyó, utána a békától is félni fog...
2016. szept. 23. 20:51
Sajnos én is megjártam már ilyenekkel. Az ilyen férfi azért dumál nővel, hogy szívja a pozitív energiáit, ebből építkezzen lelkileg, s nagyon nem biztos, hogy kapcsolatot szeretne. Fontos időt adni az ilyeneknek, s nem pedig beleugrani egy kapcsolatba vele, ezt neki is elmondhatod, fontos, hogy tisztázza magában a múltat, addig persze dumálhattok. Az is lehet, hogy egy kemény karakán nővel volt együtt (ami részben az ő hibája is), s ez is megviselte.
2016. szept. 23. 20:55
Csalódjál jó sokat, majdnem minden fasziban, akivel összeismerkedsz. Próbáld meg tolerálni az ámokfutásaikat, az agymenéseiket, az instabil életvitelüket, a füllentésüket, hazugságukat, hülyének nézésüket, sumákságukat. Majd megtudod, mit érez a normális férfiak többsége, akiknek a sokadik nő sem jön össze.
2016. szept. 23. 20:55
Az első mondatoddal egyet értek 2-es hoz.szóló.
A második nagyon ferdített: ha, nem miatta, akkor más miatt ill. idővel elhagyta volna a férjét a Kérdező. Ő a 26 év kitartásával bizonyított. Nem csaló típus, ennyi évvel a hátamögött. Lehet utána csinálni!! Aztán megszólni.
2016. szept. 23. 20:56
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm és teljesen igazad van a házasságom előbb utóbb véget ért volna. Igen a hűség nagyon nagy dolog holott a férjem engem is többször megcsalt, de ennek ellenére is hű maradtam.
9/18 A kérdező kommentje:
Többi válaszolonak is köszönöm , de forditott helyzetbe nem tudom magam beleképzelni. Pont nem az a megbizhatatlan tipus vagyok, a férjemnek is 1 hónap beszélgetés után elmondtam mindent. Utána feküdtem le az uj párommal.
Kérdező, de remélem képes vagy felfogni, hogy itt most nem rólad van szó, hanem róla!
Aki sokat csalódott, annak mondhatsz te bármit, ő csak az idők során fogja majd belátni a tetteidből, hogy igazat mondtál!
Beszélgess vele sokat, vetkőztesd le a negatív berögződéseit.
És mondd meg neki, hogy attól, hogy sokan átverték, attól, nem mindenki olyan. Nem minden nő r..bi.
2016. szept. 23. 21:16
Kapcsolódó kérdések: