Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyán berúgtam és csalódott bennem a párom mit
tegyek?
Előfordul az ilyesmi, majd kiheveri :)
2016. júl. 31. 20:26
Ha csak fetrengtél, akkor igazán nem kell törnöd magad többet. Én nem azt mondom, hogy ez bármikor, rendszerességgel belefér, de különösebben nagy ügyet sem kell ebből csinálni. Ha a többiek csalódtak benned emiatt egy egyszeri alkalom miatt, akkor velük van a baj, nem veled.
2016. júl. 31. 20:31
Szerintem kár ezen pörögni, gondolom ez azért "baj", mert a többiek nem rúgtak be. Ha ők is berúgtak volna, biztos nincs ez a hiszti.
2016. júl. 31. 20:32
4/11 A kérdező kommentje:
Mivel lány vagyok, sajnos azok sem nézték jó szemmel, akik szintén berúgtak...
Most komolyan ekkora cirkusz van egy berúgáson?
Tök mindegy, hogy lány vagy, bárkivel megeshet.
Nem sok olyan embert ismerek, akivel soha életében nem fordult elő.
2016. júl. 31. 20:41
Akkor meg plane.
A baratom legjobb baratjat ugy ismertem meg eloszor h amikor beleptem a lakasba, a kezembe nyomott egy sort...
2016. júl. 31. 21:04
7/11 anonim válasza:
Hát ha ez miatt utáltak meg, akkor mehetnek a p.csába, gondolkodj el azon h mennyire van szükséged erre a brigadra. Ki nem allhatom az ilyen erkölcscsosz barmokat, akik ki vannak akadva es szörnyülködnek, de közben meg ők is "bort isznak". Nyugodj meg, te nem tettél semmi rosszat.
2016. júl. 31. 21:04
Egy 17 éves lánytól nem lenne gáz, mert még feszegeti a határait, viszont így 26 évesen én már szánnám azokat a nőket(és férfiakat is), akik így viselkednek.
Egy felnőtt embernek tudnia kell hol a határ. Az mérsékelt alkohol fogyasztással nincs bajom, de réges rég kinőttem már az eszetlen berúgásos időszakon.
2016. júl. 31. 21:34
A barátok mégis miért utáltak meg? Egyébként nem történt semmi, berúgtál. Néha megesik az ilyen.
Semmit nem kell tenned, lépj tovább. Bocsánatot kértél, ennyi. Ha nem tud rajta tovább lépni a barátod, meg a barátai(????), akkor ez van, jobb neked nélkülük.
2016. júl. 31. 22:41
Mi az, hogy csalódott benned? Ki ő, az apád? Bek-rtál egyszer, nagy ügy. Vigyen haza, takarjon be, fogja a hajad, ha hánysz, reggelre meg felejtse el. Semmi okod a bocsánatkérésre. Kicsit elszámoltad magad a szórakozás közben, van ilyen. Mind a párod, mind pedig a haverjaid puhap-csnek tűnnek.
2016. júl. 31. 23:31
Kapcsolódó kérdések: