Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnyán berúgtam és csalódott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyán berúgtam és csalódott bennem a párom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Baráti összejövetelen történt az eset. Elmondások alapján nem tettem/mondtam semmi rosszat, "csak" fetrengtem és nem tudtam magamról. Nagyon szégyellem magam, első igazi berúgásom volt. A párom csalódott bennem és félek már nem tud úgy nézni rám mint eddig, félek hogy megváltoztam a szemében. Ráadásul a barátai is megutáltak. Bocsánatot kértem de semmi... szerintetek mit kéne tennem?

2016. júl. 31. 20:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
megesik az ilyen, mindenkivel van olyan, hogy feszegeti a határokat. Én 18 voltam mikor az eddigi legcsúnyább eset történt: osztálykiránduláson voltunk és volt 2 épület, az egyikben voltak asztalok meg minden és ott volt az osztály, a másikban pedig az ágyak meg a cuccok. 5en átmentünk a másik épületbe a piákért (kb 15en hoztak mindenféle piát) és hát leültünk és elkezdtük meginni őket. Én napközben rosszul éreztem magam és nem nagyon ettem, szóval én voltam az első aki kidőlt. Azt mondták, hogy szó szerint ülő helyemben eldőltem oldalra. Másnap reggel egy teljesen másik szobában ébredtem, átöltöztetve, mellettem egy szemetes, az egyik fogamnak a fele hiànyzott és borzasztó másnapos voltam. Május közepén volt ez és látszott, hogy sokan neheztelnek rám. De jött a nyár és pár hét alatt elfelejtettek mindent, szóval ne aggódj veled is így lesz valószínűleg.
2016. aug. 1. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!