Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányoknak tényleg olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak tényleg olyan szagú a fenekük mint nekünk férfiaknak ez számomra csalódás és már nem vonzannak annyira a csajok mint régen ez kihat a szexualitásra?

Figyelt kérdés

Régen amikor még szűz voltam azt hittem hogy a lányok tökéletesek és nekik nem büdös semmijük ,vagy ha van nekik szaguk az jó szagú.

De már csalódnom kellett miután megszagoltam egy használt menstruációs tampont és amióta megprobáltam kinyalni a barátnőm fenekét illetve a exem fenekét is és mind a kettőnek olyan illata volt még erősebb mint amire gondoltam lehet az én fenekemtől is erősebb volt.

Ekkor kicsit megundorodtam a lányoktól és azóta már nem annyira vonzodom hozzájuk egy picit taszít ,azelőtt még amikor szűz voltam neki estem volna a lány fenekének és a nemi szervének és nyaltam volna éjjel nappal de ma már óvatosabb vagyok kicsit undort érzek ,számomra furcsa érzés hogy még a legszebb lányok sem tökéletesek.

Ez kihathat a szexualitásomra?

és a végén át térhettek a shemale Tranny lányokra?

Mert azért izgatnak a Trannyk mert nekik nincs puncijuk ,és nekem fóbiám van azóta a puncitól amióta megszagoltam a tampont és rájöttem milyen váladékok nedvek jöhetnek ki belőle szánomra undoritó.

Ne haragudjatok.

Megváltozhat a szexualitásom?

2020. jún. 17. 15:28
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
79%

Hát amúgy ha elég gyakran cseréli a lány a tampont/betétet, akkor nem büdös az :D Ilyenkor jobban kell koncentrálni a tisztálkodásra, érdemes gyakrabban is megmosakodni. De eleve a kijövő "váladék" az nem büdös. Ez olyan, mint hogy az ember nem izzad büdösen. A bőrödön lévő baktériumok kezdenek el viszont szaporodni az izzadságban, és azok büdösek. Ugyanez van a menstruációval is.

Most nem azt mondom, hogy ezek a lányok igénytelenek voltak, csak hogy lehet nem volt leehtőségük egy ideig cserélni a tampont/betétet, illetve tisztálkodni se. Hidd el ilyenkor ők is rosszul érzik magukat, nyilván ezért is nyűgösek ilyenkor a lányok. Nem elég, hogy fáj, kellemetlen, kényelmetlen, de viszonylag undorító is.

Ha emiatt megundorodsz a női testtől, akkor gondolj arra, hogy a spermád is milyen büdös lesz igen gyorsan.

A fenékről meg nem tudok mit mondani. Ne szagolgasd lol. :D Meg nyilván a tampont se. Teljesen hülye vagy..

2020. jún. 17. 16:25
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Azért a mestruációs vérnek tisztán is van szaga. Egy megtelt tampon meg tuti nem a legincsiklandóbb dolog a világon 😅
2020. jún. 17. 16:27
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező seggeket, tamponokat meg betéteket szagolgatni 🤦‍♀️ ilyenről még nem is hallottam és sose gondoltam volna, hogy egy ember ennyire tudatlan és buta.
2020. jún. 17. 16:30
 14/45 anonim ***** válasza:
19%
Nem azért de szerintem ha normálisan fürdik valaki, akkor nem lesz ott szarszag, persze aki nem fürdik szarás után, hanem csak kitörli, ott semmin sem kell csodálkozni...
2020. jún. 17. 16:50
 15/45 anonim ***** válasza:
89%

Tampont szagoltatni kb. olyan mintha használt pelenkát szagolnál és azt mondanád utána nem akarsz gyereket.

Szerinted a shemalek-nek más szaga van? :D Bro' a te szexualitásod már megváltozott, pontosabban mindig is meleg voltál, csak nem láttad eddig magadban.

2020. jún. 17. 16:52
 16/45 anonim ***** válasza:
28%
Lepontozhattok nyugodtan, de elsősorban a kérdező nem punciszagról meg használt tamponról beszélt ..
2020. jún. 17. 16:58
 17/45 anonim ***** válasza:
79%
Fújj
2020. jún. 17. 16:59
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet egy ember annyira beteg, hogy használt tampomra és betétre élvezkedjen? Undorító 🤢🤮
2020. jún. 17. 17:29
 19/45 anonim ***** válasza:
89%
Gyerekek,nem kötekedésből de a faroknak is tud rendesen szaga lenni szóval ssshhh
2020. jún. 17. 19:49
 20/45 A kérdező kommentje:

Akkor még történt ez a eset akkor még szűz voltam kiváncsi és még a közelébe sem mentem egy női nemi szervnek ezért nem tudtam elképzelni hogy büdös.

De akkoribban még annyira vonzodtak a lányok hogy a szemetesből kivettem egy lány rágóját és bevettem a számba.

Pont egy üditős dobozra esett ezért nem lett koszos és pont előttem vette ki a csaj a szájából és dobta bele a kukába én meg kivettem és bevettem a számba fincsi női nyál 😪

Meg volt egy zsebkendős eset is amikor egy rövid vörös hajú bombázó használt egy zsebkendőt kidobta én pedig kivettem és hát akcióba léptem.

Megragadtam minden lehetőséget amit tudtam.

2020. jún. 18. 00:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!