Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg olyan szagú a fenekük mint nekünk férfiaknak ez számomra csalódás és már nem vonzannak annyira a csajok mint régen ez kihat a szexualitásra?
Régen amikor még szűz voltam azt hittem hogy a lányok tökéletesek és nekik nem büdös semmijük ,vagy ha van nekik szaguk az jó szagú.
De már csalódnom kellett miután megszagoltam egy használt menstruációs tampont és amióta megprobáltam kinyalni a barátnőm fenekét illetve a exem fenekét is és mind a kettőnek olyan illata volt még erősebb mint amire gondoltam lehet az én fenekemtől is erősebb volt.
Ekkor kicsit megundorodtam a lányoktól és azóta már nem annyira vonzodom hozzájuk egy picit taszít ,azelőtt még amikor szűz voltam neki estem volna a lány fenekének és a nemi szervének és nyaltam volna éjjel nappal de ma már óvatosabb vagyok kicsit undort érzek ,számomra furcsa érzés hogy még a legszebb lányok sem tökéletesek.
Ez kihathat a szexualitásomra?
és a végén át térhettek a shemale Tranny lányokra?
Mert azért izgatnak a Trannyk mert nekik nincs puncijuk ,és nekem fóbiám van azóta a puncitól amióta megszagoltam a tampont és rájöttem milyen váladékok nedvek jöhetnek ki belőle szánomra undoritó.
Ne haragudjatok.
Megváltozhat a szexualitásom?
Hát amúgy ha elég gyakran cseréli a lány a tampont/betétet, akkor nem büdös az :D Ilyenkor jobban kell koncentrálni a tisztálkodásra, érdemes gyakrabban is megmosakodni. De eleve a kijövő "váladék" az nem büdös. Ez olyan, mint hogy az ember nem izzad büdösen. A bőrödön lévő baktériumok kezdenek el viszont szaporodni az izzadságban, és azok büdösek. Ugyanez van a menstruációval is.
Most nem azt mondom, hogy ezek a lányok igénytelenek voltak, csak hogy lehet nem volt leehtőségük egy ideig cserélni a tampont/betétet, illetve tisztálkodni se. Hidd el ilyenkor ők is rosszul érzik magukat, nyilván ezért is nyűgösek ilyenkor a lányok. Nem elég, hogy fáj, kellemetlen, kényelmetlen, de viszonylag undorító is.
Ha emiatt megundorodsz a női testtől, akkor gondolj arra, hogy a spermád is milyen büdös lesz igen gyorsan.
A fenékről meg nem tudok mit mondani. Ne szagolgasd lol. :D Meg nyilván a tampont se. Teljesen hülye vagy..
Tampont szagoltatni kb. olyan mintha használt pelenkát szagolnál és azt mondanád utána nem akarsz gyereket.
Szerinted a shemalek-nek más szaga van? :D Bro' a te szexualitásod már megváltozott, pontosabban mindig is meleg voltál, csak nem láttad eddig magadban.
Akkor még történt ez a eset akkor még szűz voltam kiváncsi és még a közelébe sem mentem egy női nemi szervnek ezért nem tudtam elképzelni hogy büdös.
De akkoribban még annyira vonzodtak a lányok hogy a szemetesből kivettem egy lány rágóját és bevettem a számba.
Pont egy üditős dobozra esett ezért nem lett koszos és pont előttem vette ki a csaj a szájából és dobta bele a kukába én meg kivettem és bevettem a számba fincsi női nyál 😪
Meg volt egy zsebkendős eset is amikor egy rövid vörös hajú bombázó használt egy zsebkendőt kidobta én pedig kivettem és hát akcióba léptem.
Megragadtam minden lehetőséget amit tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!