Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vetkozos pokernel ezek mennyire szamitanak cikinek?
Holnap megyek egy nagyobb tarsasagnal lesz hazibuliba 12 fo.
Mennyire ciki az ha esetleg elobb kerul le rolam a ruha mint a tobbiekrol akkor ott ulok teljesen allo farokkal? :D
Illetve fiatalok (20-25 ev) mennyire szoktak a fanszort leborotvalni mert nekem nagyon durvan szoros ott lent es nem akarom hogy leszoljak :D
Illetve varom a tapasztalatokat is aki mar reszt vett ilyenen hogy milyen volt. Elvileg csak poker lesz nem lesz oral meg ilyenek kozbe. Csak meztelenkedos jatek.
sztem hatalmas, mi is játszottunk ilyet főleg nyári táborokban, de már gimiben osztálykirándulásokon is. azért egy kis pia sokat egít, na meg ha nem egyedül vagy, és eleve erről szól a dolog, akko rnem ciki meztelennek lenni, inkább poén.
én csak egyet mondtam mindig, h oké lehet bármilyen állatság, benne vagyok, csak ne fotózzanak le, mert azzal azért visszaélhetnek. aztán lett még billiárd is vetkőzésre, mindig a vesztes csapat játszotta meztelenül a következő fordulót, pedig volt ott még "rajongó tábor" is, szal sokan látták :D nyilván tetszett mindenkinek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!