Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezek a dolgok mennnyie számítanak ha párkapcsolatot szeretnél?
Mennyire izmos a fiú.
Meg hogy boxerja alatt mi van? Mekkora, milyen formájú, borotvált vagy szőrös.
Mivel nem vonzodom az elhízott vagy a vékony pasikhoz ezért fontos hogy egy kis izom legyen rajta, de legalább átlagos testalkatú legyen.
A mérete csak annyiban számít hogy ne legyen extrém módon kicsi vagy túl nagy, bőven elég az átlagos méret. A borotváltat jobban szeretem, de azzal se lenne nagy problémám ha rövidre vágott lenne. Ha viszont dzsumbuj az taszít.
Hát, az izom szerintem is fontos.
Mármint én például nem szeretném, hogyha izmosabb lennék, mint a férfi.
Azért jó lenne, ha törődne a testével.
A 2. Viszont nem fontos
Legyen sportos
Átlag méret elég 13-16
Borotvált
túl izmos ne legyen, de ne is hanyagolja el a testét
átlagos méret
nekem inkább a szőrös jön be
Parkapcsolathoz testi vonzero nagyon fontos elem. Ennek hianyaban lelkileg is ugy vonz egy ferfi, amennyire a szomszed idos neni. Hozzam ne erjen.
Igy nagyon fontos, hogy olyan legyen, amire szemely szerint gerjedek. Ezert nem erdekel, ki mit szeretne tolem. Ha nem lajkoltam az eletben, a tarskereson, egyoldalu tortenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!