Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők vàlasztàt várom. Egyes nők miért tömik a melltartójukat 2 mérettel nagyobbra mint amilyen valójában a mellük? Mire számítanak ha szexre kerül a sor? Nem fog kiderülni?
“Nagyon kiábrándító volt amikor a làny nagy nehezen levette a melltartót szex előtt”
Én is jártam már így, mikor a pasi levette a nadrágját 😏
A női hiúság úgyan olyan, dolgokra képes mint a férfi, csak hogy felfigyelnek rá.
F
Szerencsére nekem nem kell kitömnöm semmit.
A barátnőmnek nagyon kis melle van, de eszébe se jutott soha kitömni, mivel úgy is kiderül ha le kell venni.
En nem ide tartozom. De szerintem nem szexre vadasznak. Van baratjuk, sajat maguknak, notarsaiknak, ferfiaknak, a tukornek szanjak.
Mas, ha konkretan randiztal ilyennel.
1 es
Ki volt tömve a gatya hogy nagyobbnak lásd a cerkát?
Mert jobban néz ki ruhában.
Igaz én nem tömöm ki 2 mérettel nagyobbra mert akkorát nem akarok, nem is állna jól, meg nem is “tömöm”. Csak a melltartóm kicsit szivacsos, de az se az extrém push-up. Csak hogy látszódjon hogy van ott valami.
Meztelenül oké, hogy szép a kis mell, de néhány ruhánál nagyon előnytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!