Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőkkel tényleg van ilyen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkkel tényleg van ilyen, hogy randi előtt nem számítanak szexre, ezért szőrösek odalent?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1 évben kétszer is történt ilyen velem, hogy sor került volna az első alkalomra (egyszer az első, egyszer a második randin) és a lányok mondták, hogy nem úgy készültek és nem borotválták meg magukat. Az egyikkel ennek ellenére mégis lefeküdtünk akkor (csak nem nyaltam ki), a másik pedig tényleg nem akarta, ezért vele csak a következő randin.

Gondolom nem terveztek szexet, de elragadta őket a hév, csinálták volna, csak ez mégis zavarta őket. Vagy ilyesmi?

Csak azért kérdezem, mert én hetente szánok rá 10 percet, hogy átmenjek nyírógéppel a köldököm-péniszem közti nagy részen és borotvával a zacsimon és a péniszem tövén, pedig nem tartom magam egy extrémen pedáns férfinak. És azt hinném, hogy a nők, akik még jobban adnak magukra a férfiaknál, figyelnek erre is legalább ennyire, ha nem még jobban.

2019. nov. 4. 20:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Figyelj, azért, mert a férfiak 99,99%-a már minden randin d..gna, nehogy azt hidd már, hogy minden nő is ezt csinálná. Mivel nagyon sok nőnek érzelem szükséges a szexnek és nemcsak a hormonok.
2019. nov. 4. 20:58
 2/16 anonim ***** válasza:
3%
Én is minden héten borotválom, pedig csak egyszerű betanított munkás vagyok. A nőktől viszont elvárom, hogy gyantázzák vagy írtsák ki IPL-lel magukról a szőrt, a borotva nem elég. Sajnos vannak olyan igénytelen nők, akik így elszőrösödnek. 40F
2019. nov. 4. 21:00
 3/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem értem, mi köze a borotválásnak odalent a szexhez. Szűz vagyok és rendszeresen borotválom, mert zavar a szőr, mindenhol. Így érzem jól magam. Nekem nagyon fura az, mikor valakinek saját maga miatt nincs rá igénye, másvalaki miatt meg igen.
2019. nov. 4. 21:02
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
A nők nem fogdossák magukat állandóan, mint a férfiak, és ezért nem olyan evidens nekik hogy ja csak borotválkoznak egyet. Amúgy sok nőnek abszolút nem tetszik a csupasz férfi, kicsit idétlen. A csupasz női persze jól néz ki, sokaknak tetszik, de ha nincs épp szex akkor minek, tök egészséges úgy ha nem csupasz.
2019. nov. 4. 21:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
És lám, a második még így is igénytelennek tartana :’D
2019. nov. 4. 21:03
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Én néha önuralom erősítésre is használtam ezt: ha nagyon bejött a pasas, nem szedtem le, hogy ne feküdjek még le vele. De olyan is volt persze párszor, amit írtál, soha nem zavarta egyiket sem.

Nem borotválom amúgy rendszeresen, mert utálom a borostát. Gyantázni meg gyantázzon, akinek hat anyja van.

2019. nov. 4. 21:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten örülnék is neki, ugyanis utálom a csupaszt.
2019. nov. 4. 21:04
 8/16 anonim ***** válasza:

Majd a 60-70 éves párodtól is majd el fogod várni ezt a későbbieken? Remélem majd te is fogod akkor borotválni, mégha már nem is fog neked felállni.

2019. nov. 4. 21:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"A nőktől viszont elvárom, hogy gyantázzák vagy írtsák ki IPL-lel magukról a szőrt, a borotva nem elég"

És te gyantazod a golyoidat?

2019. nov. 4. 21:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát a kettes ennyit tud beleadni egy kapcsolatba: a csupasz golyóit.
2019. nov. 4. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!