Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem?
A héten elején megismerkedtem egy lánnyal egy társkereső oldalon. Megvolt a hullámhossz, a közös témák, érdeklődés, szimpátia stb. Így most pénteken randiztunk. Végig mosolygott, nevetgélt, viccelődött, beszélt ergo jól érezte magát. Picit meg is lepődtem, h már az első pillanattól kezdve úgymondván beengedett az intim szférájába. Tudjátok ez az a jelenség, amikor egy vadidegen közel hajol hozzátok és ti kellemetlenül érzitek magatok, hátraléptek, elhajoltok stb. Na, ő a telefonjába mutogatott dolgokat, és közelhajoltam, és nem húzódott el. Ezelőtt pedig, amíg vártuk az asztalunkat a beülős helyen ahova foglaltam, elég közel, bőven egy lépésen belül beszélgetett velem. Ő lépett ilyen közel. Illetve voltak ilyen lopva egymáshoz érések, pl. teázni voltunk és megkóstolta a teámat, és véletlen megérintette a kezem stb., a lényeg, h nem egy ilyen szitu volt, amit ő kezdeményezett. Én ezeket úgy vettem, hogy vonzódik hozzám, így mikor ezután átmentünk egy másik helyre, útközben megfogtam a kezét, amit ő azonnal elhúzott. Szerencsére nem zökkentem ki a témából amiről éppen beszéltünk, így könnyen vettem az elutasítást. Ezt követően viszont a második helyen elkezdett sztorizni a fura, rossz randijairól, majd tanácsokat kezdett nekem adni, hogy hogyan csajozzak a neten. Full úgy jött le, hogy akkor ez most egy erősen célzott elutasítás, amit el is fogadtam és igyekeztem ettől függetlenül is élvezetes tölteni az esténket.
Sokat agyaltam aznap este miután hazajöttem, hogy mit tegyek, mert nekem nagyon bejött a lány, mind kívül, mind belül, és kaptam közeledő és elutasító jelet is. Végül úgy döntöttem, hogy elhívom egy második randira, ha valóban nem akar tőlem semmit, elutasít, mi veszteni valóm van. És belement azonnal a kövi taliba, ami elvileg most hétfőn lesz, mert hétvégére elutazott a nagyszüleihez vidékre, ilyen család halotti napi megemlékezést tartanak vagy mit. Persze azóta beszélgettünk a neten, nem is ez a lényeg, hanem felmentem a társkeresőre, hogy akkor törlöm magamat, mire azt láttam, hogy online van, ergo tovább ismerkedett. És igazából így nem értem, hogy most mi van. Ok, nem ígértünk semmit egymásnak. De én nem értem, hogy mi lehet ez a viselkedés. Kifejezetten keresi az intim szférámat, de ha én közeledek azt nem engedi, eljönne velem plusz randira, de közben meg társkeresőzik tovább. Nem tudom ezt mire vélni.
Szerintem nem jöttél be neki eléggé.
Lehet csak unatkozik , azért van fent tinderen. De lehet h azért találkozik veled mert amugy unja magát
Te egy vagy a sok közül, még lesz pár randija mìg dönt.
Vannak olyanok akik megjatszák a szendét a kiszemelt pasinak, közben másokkal dugatja magát. Igy nem tűnik könnyűvérűnek és nélkülözni sem kell. Van egy komoly pacser és több szexpartner is egyidőben.
Aki komolyan nyomja a netes párkeresést az simán beszélget egyszerre 2-3 jelölttel is még akkor is ha egyiktől sem akar semmit, mert legalább nem unatkozik. Ez ellen nem tudsz semmit sem tenni, vagy elfogadod és beállsz a sorba vagy más módon ismerkedsz.
Ami a lányt illeti, szerintem tesztelt téged, megnézte mennyire vagy türelmes és kitartó. Van aki ezt élvezi és van akit inkább dűhit ha játszanak vele, én az utóbbi csoportba tartozom, szeretem ha egyenrangú félként kezelnek.
Természetesen elmennék a következő randira és visszafogottabb lennék mint az első randin ha a csaj kizárólag semleges dolgokról beszél és nem felőled érdeklődik akkor hamar megköszönném a türelmét és elköszönnék tőle. Ha valamennyire is tisztel téged, akkor érzi meddig feszítheti a húrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!