Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt a viselkedést?
Figyelt kérdés
Tinderes srác, huszonéves, sokáig írogatott, én visszautasítottam, de a végén csak adtam neki egy esélyt és találkoztunk. Élőben nagyon bejött, de csak csókig jutottunk, mondván, hogy most nem akar többet, mert először taliztunk, és hogy amúgy is fáradt. De én úgy éreztem, megvan a kémia, és úgy köszönt el tőlem, hogy megkérdezte, lát e még. És azóta nem írt semmit. Ennek már két hete. Én tényleg nem értem, ha csak egyéjszakásat akarhatott, akkor miért nem használta ki, ha meg mégse jöttem esetleg be neki, miért mondta hogy máskor látni akar.?2019. jún. 9. 21:20
1/3 anonim válasza:
Írj rá és kérdezd meg mi a helyzet vele.
Velem egy nő csinálta szinte ugyan ezt, írok neki de nem válaszol...
2/3 anonim válasza:
Ez a tipikus lerázás.
Sanszon nem jöttél be neki.
Vagy mással randizgat
3/3 anonim válasza:
Miért utasítottad vissza? Nem szemrehányás miatt kérdezem, csak szeretném tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!