Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mire véljem ezt a viselkedést?
pár hónapja ismertem meg egy srácot, találkozgattunk, minden nap beszéltünk, együtt is aludtunk. Ő keresett többnyire engem, ő hivott el találkozni. Én elég félénk vagyok, így magamtól sosem csókoltam/érintettem meg, csak ha ő lépett. Aztan jött a "nagy beszélgetés", hogy merre tart ez. Én úgy vettem, hogy ő nem akar tőlem komolyat, ezért mikor megkérdezte, hogy érzek, rávágtam, hogy haverságot. Mondta, hogy ő is így érezte, hogy ezt érzem, és ő is hasonlóan gondolkodik erről. Azt hittem, hogy ezek után is naponta fogunk beszélni, hiszen akkor már "haverok" vagyunk, ennek ellenére, nem keresett, aztán mikor én kerestem, nem tűnt lelkesnek. Mi lehet? nekem hiányzik, hogy beszélgessünk
23L
szerintem ő jóval többet érzett
és a haverság szóval,összetörtél benne valamit
Igaza van az elsőnek.
Mikor te haverságot jelentettél ki nem fog szerelmet vallani neked.
Szerintem ez tök egyértelmű, hogy nem keres ilyen helyzetben.
Tehát ő mindig érintett téged és csókolt, te meg azt hitted haverkodik?
Szerintem tanulj az esetből és legközelebb azt válaszold amit tényleg érzel és gondolsz.
Mond azt, hogy kicsit visszahúzódóbb vagy és nem megy a kezdeményezés ezért tűnhet kicsit hidegebbnek a jelenléted amikor együtt vagytok.
Ahhhj, mintha csak én tettem volna fel a kérdést! :/
Én is ugyan ezt rontottam el.
És már mi sem beszélünk...:(
Tuti, hogy az lehet, hogy ő nem csak haverkodni akart. De akkor azt nem értem, hogy miért nem mondta meg neked? Gondolom az elutasítás miatt.
Ha nagyon nincs kivel megbeszélni a problémádat és egyedül érzed magad, akkor írj nyugodtan.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!