Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mire véljem ezt a viselkedést?
pár hónapja ismertem meg egy srácot, találkozgattunk, minden nap beszéltünk, együtt is aludtunk. Ő keresett többnyire engem, ő hivott el találkozni. Én elég félénk vagyok, így magamtól sosem csókoltam/érintettem meg, csak ha ő lépett. Aztan jött a "nagy beszélgetés", hogy merre tart ez. Én úgy vettem, hogy ő nem akar tőlem komolyat, ezért mikor megkérdezte, hogy érzek, rávágtam, hogy haverságot. Mondta, hogy ő is így érezte, hogy ezt érzem, és ő is hasonlóan gondolkodik erről. Azt hittem, hogy ezek után is naponta fogunk beszélni, hiszen akkor már "haverok" vagyunk, ennek ellenére, nem keresett, aztán mikor én kerestem, nem tűnt lelkesnek. Mi lehet? nekem hiányzik, hogy beszélgessünk
23L
Wow. Én nem értem az itteni pasikat vagy teljesen más környezetben mozgok és más nevelést kaptam.
A környezetemben erre minden pasi máshogy lépne, ha valóban tetszik a csaj. Ha tetszik és többet érzünk, mint haverság, akkor visszakérdezünk, hogy biztos? Vagy megmondjuk, hogy pedig lehetne több. Még ki sem kell mondani, utána a reakciókból látszik, hogy érdemes e építeni a dologra.
És ha egy csajt már ágyba vittünk és érzünk valamit, akkor nem hagyjuk ilyen miatt ott, hanem teszünk érte, hogy ne csak haverságot érezzen.
Szerintem sokkal valószínűbb, hogy megunt vagy talált mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!