Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőkkel tényleg van ilyen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkkel tényleg van ilyen, hogy randi előtt nem számítanak szexre, ezért szőrösek odalent?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1 évben kétszer is történt ilyen velem, hogy sor került volna az első alkalomra (egyszer az első, egyszer a második randin) és a lányok mondták, hogy nem úgy készültek és nem borotválták meg magukat. Az egyikkel ennek ellenére mégis lefeküdtünk akkor (csak nem nyaltam ki), a másik pedig tényleg nem akarta, ezért vele csak a következő randin.

Gondolom nem terveztek szexet, de elragadta őket a hév, csinálták volna, csak ez mégis zavarta őket. Vagy ilyesmi?

Csak azért kérdezem, mert én hetente szánok rá 10 percet, hogy átmenjek nyírógéppel a köldököm-péniszem közti nagy részen és borotvával a zacsimon és a péniszem tövén, pedig nem tartom magam egy extrémen pedáns férfinak. És azt hinném, hogy a nők, akik még jobban adnak magukra a férfiaknál, figyelnek erre is legalább ennyire, ha nem még jobban.

2019. nov. 4. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Én randi előtt mindig rendbe szedem magam de velem is előfordult, hogy megtartóztatásnak használtam amikor egy pasival találkoztam aki tudtam, hogy szexelni akar majd de én nem akartam ezért nem borotváltam le, hogy legyen extra motivációm nemet mondani. 😂
2019. nov. 4. 21:14
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Sosem vártam el, hogy csupasz legyen, szőrösen is kényeztethető. Szeretem így is és úgy is, de talán szőrösen jobb, de a csupasz is finom.

Szerintem ebben semmi igénytelenség nincsen, az ő teste legyen olyan, amiben jól érzi magát.

2019. nov. 4. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy a nőknél van ilyen. Én lánynak tartom magam, és ha számítok szexre, akkor is szőrös vagyok.
2019. nov. 4. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Oh, bro' ne az legyen már a legfontosabb hogy a randin ahol a nő nem számított szexre alul épp' babapopsira van-e gyantázva/borotválva. Inkább örülj neki, hogy bízik benned annyira, hogy nem számított szexre, de mégis sor került rá. Majd a következő találkozóra rendbe teszi a dolgokat.
2019. nov. 4. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen. Én kapcsolatban vagyok, de még így is csak akkor borotválom magam ha van szex, így van hogy 2-3-4 hét kimarad. De nem is tudnám 1,5-2 hétnél gyakrabban borotválni, mert kipattogzok, begyullad a szőrtüszőm, stb.
2019. nov. 4. 23:13
 16/16 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ez igenyesseg kerdese. En mindig figyelek arra hogy csupasz legyen a puncim, nincs osszefuggesben azzal hogy szexelek e vagy sem. Csak szimplan igenyes vagyok ennyi
2019. nov. 4. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!