Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkkel tényleg van ilyen, hogy randi előtt nem számítanak szexre, ezért szőrösek odalent?
Az utóbbi 1 évben kétszer is történt ilyen velem, hogy sor került volna az első alkalomra (egyszer az első, egyszer a második randin) és a lányok mondták, hogy nem úgy készültek és nem borotválták meg magukat. Az egyikkel ennek ellenére mégis lefeküdtünk akkor (csak nem nyaltam ki), a másik pedig tényleg nem akarta, ezért vele csak a következő randin.
Gondolom nem terveztek szexet, de elragadta őket a hév, csinálták volna, csak ez mégis zavarta őket. Vagy ilyesmi?
Csak azért kérdezem, mert én hetente szánok rá 10 percet, hogy átmenjek nyírógéppel a köldököm-péniszem közti nagy részen és borotvával a zacsimon és a péniszem tövén, pedig nem tartom magam egy extrémen pedáns férfinak. És azt hinném, hogy a nők, akik még jobban adnak magukra a férfiaknál, figyelnek erre is legalább ennyire, ha nem még jobban.
Sosem vártam el, hogy csupasz legyen, szőrösen is kényeztethető. Szeretem így is és úgy is, de talán szőrösen jobb, de a csupasz is finom.
Szerintem ebben semmi igénytelenség nincsen, az ő teste legyen olyan, amiben jól érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!