Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domi-nika kérdése:
Pasik! Nektek bejön a szélesebb csípőjű nők, vagy szerintetek már azok kövérnek számítanak?
Figyelt kérdés
Nekem kicsit szélesebb a csípőm, és nagyon zavar, h nem olyan mint a többi lányé.
Nektek ez is bejön vagy undorítónak találjátok?
19L
2019. aug. 5. 22:53
2/15 anonim válasza:
Hát attól függ, mennyire széles, ezt így kép nélkül nehéz megállapítani
3/15 Noren1989 válasza:
Egyszerű a kérdés....arányos, vagy sem úgy az egész alkatod?
4/15 anonim válasza:
Ha darázs dereka van és széles csípője akkor csak bomba csaj lehet :D
5/15 anonim válasza:
Ne aggódj, mi, pasik gyakran még a derekat is összekeverjük a csípővel, annyira húszadrangúnak tartjuk. Szóval ha a többi testrészed oké, no problem! :)
6/15 anonim válasza:
Egyesen imádom ha egy lánynak ilyenje van!
7/15 anonim válasza:
Imádom. Jobb a fogás rajta szexnél. Külön jó, ha nagy a picha hozzá, de formás. Kicsi cicikkel még jobb. 🙂 31F
8/15 Derwer válasza:
Minden férfi mást szeret, másra bukik. Ezt fogjátok fel lányok!
Én speciel a széles csípőt NAGYON nőies nek gondolom. Ezen felül én fenékre bukok. A nagyra.
De mások meg a mellre. De nem feltétlen a nagyra. Megint másoknak meg pl a fekete hajszín a fő szempont. És így tovább.
9/15 anonim válasza:
Naná, hogy bejön. Hojojojj, de szép is volna egyszer egy ilyen nővel érintkezésbe kerülni...
Ami sosem fog megtörténni, mert sosem voltam szerencsés alkat.
10/15 anonim válasza:
Jo lenne egy kep. Legalabb illusztracio. Hogy megis mennyire milyen. Mert sokfele van. Nekem tetszeni szokott plane mert szep fenek tartozik altalaban hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!