Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vetkozos pokernel ezek mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vetkozos pokernel ezek mennyire szamitanak cikinek?

Figyelt kérdés

Holnap megyek egy nagyobb tarsasagnal lesz hazibuliba 12 fo.

Mennyire ciki az ha esetleg elobb kerul le rolam a ruha mint a tobbiekrol akkor ott ulok teljesen allo farokkal? :D

Illetve fiatalok (20-25 ev) mennyire szoktak a fanszort leborotvalni mert nekem nagyon durvan szoros ott lent es nem akarom hogy leszoljak :D

Illetve varom a tapasztalatokat is aki mar reszt vett ilyenen hogy milyen volt. Elvileg csak poker lesz nem lesz oral meg ilyenek kozbe. Csak meztelenkedos jatek.

2020. jún. 11. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Vágd vissza a szőrödet! ;) Nem kell nullára! Ha meg feláll, akkor majd esetleg valamelyik csajnak megtetszik és az este folyamán még bármi lehet ;)
2020. jún. 11. 22:06
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem ciki, a ciki majd az lesz hogy ha nem áll fel amikor már szükség lenne rá - márpedig tökminegy mit beszéltek meg, az ilyen vetkőzős játékok általában ugyanazzal végződnek amivel :)
2020. jún. 11. 22:20
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Vágd le rövidre ollóval.
2020. jún. 11. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Komolyan vannak olyanok, akik ilyenbe belemennek? Nem vagytok szégyenlősek? Mindannyiótoknak jó a teste?
2020. jún. 11. 22:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Hat en nem vagyok annyira, meg a tobbiek se. Aki meg kicsit az, az egy ket ital meg a hangulat utan fel fog oldodni biztos.

Van akinek nagyon jo teste van masoknak kevesbe de alapjabab veve mindenkinek egesz jo igen

2020. jún. 11. 22:50
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Fogjátok egymást fogdosni is?
2020. jún. 11. 22:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem tervezzuk :)
2020. jún. 11. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Hat en reszegen csak alsonemuig jatszottam ilyet egesz artatlan, gyermeteg lakas eveszet-ivaszaton. Muszaki egyetemista japan, finn, egyeb tarsasaggal. Olyan cuki volt az egesz. Ugyan szexmanias no vagyok, de a teljes vetkozest azt durvanak erzem. Akkor mar orgia legyen, vagy ha nem, olyan kinosnak tunik.
2020. jún. 12. 01:10
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
Feltételezem, a részvétel önkéntes és pontosan ilyesmire számol magában mindenki. Gondolom, végül mindenkiről lekerül a ruha, tehát miért lenne ciki az elsőnek? A leírtak alapján az esélyed 12:1, vagyis valószínű nem te leszel az első. A fiúknak pedig mind fel fog állni, szóval az se lesz ciki.
2020. jún. 12. 07:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ lesznek e ott csajok is? Előttük szerintem ciki ha feláll, tapasztaltam pont vetkőzős pókernél. 7.ben voltam pár osztálytársammal egy nyelvi táborban amit az iskola szervezett kúlföldön. Ilyenkor több felsős osztályból is voltak vegyítve diákok (volt pár 6.os, voltunk mi 7.esek és volt egy 8.os csaj). Egyik nap úgy volt hogy mindenki strandra megy, de nekem meg az egyik haveromnak nem volt kedve így végül a táborhelyen (egy nagy faház) maradtunk. Kiderült hogy a 8.os csaj sem ment strandra, és átjött hozzánk mert unatkozott. Kitaláltuk hogy pókerezünk, és én mondtam hogy legyen már vetkőzős mert az úgy izgalmasabb, meg nem volt rajtunk kívül senki az épületben. Ez jó ötlet volt egészen addig amíg rá nem jöttem hogy én nem tudok pókerezni (soha nem játszottam előtte, honnan tudtam volna), a többiek viszont tudnak, így elég hamar lejátszottam magamról a cuccaimat. Ott ültem egy szál fszban, ami nagyon ciki volt, mert a csaj le sem vette rólam a szemét, a cérkám is ágaskodott, nem tudtam takarni. Mondta hogy kis srácokkal ő nem foglalkozik, de cuki vagyok -.-"
2020. jún. 13. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!