Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban nem számítana a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem számítana a péniszméret? A nők nem is kattognak ezen a témán, vagy más aspektusból közelítik meg?

Figyelt kérdés

2020. febr. 20. 14:01
 1/6 anonim válasza:
100%

A nők ugyan úgy idegeskednek a saját testük miatt.

Pl:hüvely tágassága, mell, fenék stb...

2020. febr. 20. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy számít a méret, vagy a méret számít. Értsd a különbséget!
2020. febr. 20. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az #1-es, #2-esnek tökéletesen igaza van :)

S igen más aspektusból közelítik meg: normális, értelmes, szimpatikus-e a pasi, hogy érdemes legyen vele eljutni az ágyig és ott figyelmes-e annyira hogy jó legyen vele a szex.

Fordítsd meg a dolgot: te kattogsz azon, hogy milyen mély lehet a partnered hüvelye? Ránézel egy nőre és azt találgatod talán 14,2 cm vagy 17,61 cm lehet a hüvelye mélysége?

2020. febr. 20. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
butaság. Alapesetben akkor fekszik le a nő a férfival, ha lát benne valamit. Kedves, figyelmes, vonzódik hozzá, kívánja stb. Aztán ha szex közben jól teljesít, technikás, ügyes, figyel a másikra, igyekszik kielégíteni, bevet ezt-azt, akkor szinte tökmindegy mekkora. A legtöbb nőnek amúgy is sok érzelem kell a szexhez és törődés közben. Ezt pedig az átlagos péniszmérettel is meg lehet adni.
2020. febr. 20. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Az említett ideális hossz felső tartománya egy nőbe sem megy be, a 6 centi vastagsághoz meg sztem vagy egy óra előjáték kéne. Lány vagyok, az említett hozzászólóval ellentétben, tudom, miről beszélek.
2020. febr. 20. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Ja, bocsánat, a kérdésre is akartam válaszolni. Szóval igen, a nők egyáltalán nem kattognak ezen, még csak nem is gondolkodnak el rajta egy pillanatig sem.
2020. febr. 20. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!