Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti tudnátok élvezni egy 25+ péniszt? Vagy 20+? KÉRLEK OLVASD TOVÁBB
Nem, nekem nem ekkora a méretem, szimplán megelégeltem a péniszméret kérdéseket.
Rengeteg olyan kérdést látok, hogy "elég a 16 cm?", "nem kicsi a 15 cm?", és hasonlók. Unalmas, még nekem is, pedig férfi vagyok!
Azért írom ki ezt a kérdést, (és örülnék ha minél több nő válaszolna) mert oda akarom dörgölni az ilyenek orra alá, hogy a nagy farok nem akkora áldás mint gondolják.
Jó, nyilván lesz aki szereti az ekkorát, de a nők többségének már túl sok a 25+, még az ez alatti méret is sokszor.
Légyszi csajok írjatok minél többen, ha kérhetem írjátok azt is, hány évesek vagytok, mert jó lenne leállítani ezt a folyamatot!
Tudom, hogy ez az egy kevés ahhoz, de ha egyetlen lépést sem teszünk, akkor biztos, hogy soha nem jutunk előrébb.
Légyszi segítsetek!
Köszönöm szépen
"de ha egyetlen lépést sem teszünk, akkor biztos, hogy soha nem jutunk előrébb.
Légyszi segítsetek!"
NE ITT ÉLD AZ ÉLETED!
Tapasztalatból mondom, hogy sokszor baj van vele. Nekem nagy, de sokszor levennél belőle egy pár centit.
De nem értem mit zavar téged, hogy egy oldalon hülyeségeket írnak az emberek
Jo hogy nem 30+t irsz baz+.
Realitas? 🙋🏼♀️
5#
Könnyű másra fogni dolgokat.
Nem a pasik "korcsosodtak" el (ami kutyában jót jelentene igazából), hanem a szexuális forradalom óta valahogy hülyébbek az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!