Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ti tudnátok élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti tudnátok élvezni egy 25+ péniszt? Vagy 20+? KÉRLEK OLVASD TOVÁBB

Figyelt kérdés

Nem, nekem nem ekkora a méretem, szimplán megelégeltem a péniszméret kérdéseket.

Rengeteg olyan kérdést látok, hogy "elég a 16 cm?", "nem kicsi a 15 cm?", és hasonlók. Unalmas, még nekem is, pedig férfi vagyok!

Azért írom ki ezt a kérdést, (és örülnék ha minél több nő válaszolna) mert oda akarom dörgölni az ilyenek orra alá, hogy a nagy farok nem akkora áldás mint gondolják.

Jó, nyilván lesz aki szereti az ekkorát, de a nők többségének már túl sok a 25+, még az ez alatti méret is sokszor.

Légyszi csajok írjatok minél többen, ha kérhetem írjátok azt is, hány évesek vagytok, mert jó lenne leállítani ezt a folyamatot!

Tudom, hogy ez az egy kevés ahhoz, de ha egyetlen lépést sem teszünk, akkor biztos, hogy soha nem jutunk előrébb.

Légyszi segítsetek!

Köszönöm szépen

2020. febr. 12. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Hiába ez a kérdés a farok méret kérdés nem fog megszűnni

Az a táltos méret sokkal gyakoribb mint a 20+os

Nekem egy 17-18 centis se megy tövig

Nemhogy egy 20+os

Max a látvány másabb de nem fogok jobban élvezni azt hogy a méhembe másznak

2020. febr. 12. 19:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én centire pontosan sose tudtam a partner méretét, de az biztos, hogy 20 túl sok lenne. Ha a hosszát nézzük, én azt mondom, max 17-18, de kényelmesebb a kisebb, és túl vastag se legyen.
2020. febr. 12. 19:37
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
Unom a farok témát. Bocsi. :(
2020. febr. 12. 20:10
 14/17 Gymnospermatophyta ***** válasza:
9: Akkor miért engeded vagy miért nem szólsz neki, hogy ne nyomja már tövig vagy valami? :)
2020. febr. 12. 20:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A nagy farok olyan mint az elefánt az állatkertben, max. megnézed de otthonra nem kellene. Senki sem akar az ügyeleten kikötni szex után.
2020. febr. 12. 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 17 cm hátulról már fáj... azt hiszem ezzel válaszoltam a kérdesre😊!

26l

2020. febr. 12. 21:25
 17/17 anonim ***** válasza:
25%
20+ az oké de a 25 + már sok lenne
2020. febr. 13. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!