Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti tudnátok élvezni egy 25+ péniszt? Vagy 20+? KÉRLEK OLVASD TOVÁBB
Nem, nekem nem ekkora a méretem, szimplán megelégeltem a péniszméret kérdéseket.
Rengeteg olyan kérdést látok, hogy "elég a 16 cm?", "nem kicsi a 15 cm?", és hasonlók. Unalmas, még nekem is, pedig férfi vagyok!
Azért írom ki ezt a kérdést, (és örülnék ha minél több nő válaszolna) mert oda akarom dörgölni az ilyenek orra alá, hogy a nagy farok nem akkora áldás mint gondolják.
Jó, nyilván lesz aki szereti az ekkorát, de a nők többségének már túl sok a 25+, még az ez alatti méret is sokszor.
Légyszi csajok írjatok minél többen, ha kérhetem írjátok azt is, hány évesek vagytok, mert jó lenne leállítani ezt a folyamatot!
Tudom, hogy ez az egy kevés ahhoz, de ha egyetlen lépést sem teszünk, akkor biztos, hogy soha nem jutunk előrébb.
Légyszi segítsetek!
Köszönöm szépen
Hiába ez a kérdés a farok méret kérdés nem fog megszűnni
Az a táltos méret sokkal gyakoribb mint a 20+os
Nekem egy 17-18 centis se megy tövig
Nemhogy egy 20+os
Max a látvány másabb de nem fogok jobban élvezni azt hogy a méhembe másznak
Nekem a 17 cm hátulról már fáj... azt hiszem ezzel válaszoltam a kérdesre😊!
26l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!