Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok komolya n semmi esélye sincs egy TÉNYLEG CSÚNYA nőnek?
25 éves nő vagyok, még sosem volt párkapcsolatom, sőt soha nem is próbált velem ismerkedni egy férfi sem. Tudom, hogy csúnya vagyok, de sminkelek és odafigyelek a higiéniára, de attól még a fejem ronda marad.
Képet NEM küldök magamról, de itt van néhány photofeeler-es képem értékelése, ahol 1-10-es skálán értékeltek a férfiak. Szóval ocsmány vagyok.
Ennek egy okos nő örül.
Tudod miért?
Mert a férfiaknak két féle nő létezik.
Az egyik akit menten megdugnának... úgy 2-3 hónapig...
Aztán leves.
A másik az a nő akit párnak választunk, és egy életen keresztül szexelnénk :)
Te a második típushoz tartozul, várj türelmesen, megtalálod a párodat hidd el!
Tény, kell a külső is a kémiához, de nem a szépségtől függ ám.
Nekem a feleségem mások által is szőke nehézbombázónak tartott nő volt, aki még csak buta sem volt.
Jött az életembe egy ronda vörös nő, a mai napig nem tudom megmagyarázni mi tetszik benne!
Mások hüledezve kérdezték, hogy normális vagyok? Jobbra szokták cserélni...
Egyszerűen 10 éve töretlenül oa vagyok érte, vonz, állandóan meg akarom szexelni, amikor önkielégítek akkor is rá gondolok!
A testalkatod nem vészes, sőt.
Az arcod meg, ha tényleg 90+%-ban egyezik a linkelttel, szerintem az is lehet vonzó. Egyébként a linkelt lány (akinek az arcképét feltöltötted) szerintem kicsit kövérebb lehet, te viszont a képed alapján nem tűnsz kövérnek.
Különben is, én sokkal rondább vagyok.
F
Csak te gatolod meg sajat magad abban,h legyen valakid.
Megis miert nem kuldol nekik kepet??? lehet megtalalnad a parod...de nem te nem kuldesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!