Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok komolya n semmi esélye sincs egy TÉNYLEG CSÚNYA nőnek?
25 éves nő vagyok, még sosem volt párkapcsolatom, sőt soha nem is próbált velem ismerkedni egy férfi sem. Tudom, hogy csúnya vagyok, de sminkelek és odafigyelek a higiéniára, de attól még a fejem ronda marad.
Képet NEM küldök magamról, de itt van néhány photofeeler-es képem értékelése, ahol 1-10-es skálán értékeltek a férfiak. Szóval ocsmány vagyok.
Múlt héten is egy duci csajjal voltam...
Amúgy tudtad, h ez a képértékelős oldal khm...kissé eltúlzott?
Teljesen rendben van a testalkatod, csinos, fiatal lány látható a képen, nem'tom mit elégedetlenkedsz. Ne a photofeeler-ből indulj már ki, ahol frusztrált szűz kisfiúk még egy topmodellt is lepontoznának. S ne azt várd már, hogy minden pasi azonnal rohanjon utánad. Elég lesz majd ama egy akivel meglesz a közös hullámhossz, a többi meg nem számít.
S szedd már össze magad, legyen már önbizalmad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!