Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nálatok komolya n...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok komolya n semmi esélye sincs egy TÉNYLEG CSÚNYA nőnek?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, még sosem volt párkapcsolatom, sőt soha nem is próbált velem ismerkedni egy férfi sem. Tudom, hogy csúnya vagyok, de sminkelek és odafigyelek a higiéniára, de attól még a fejem ronda marad.

Képet NEM küldök magamról, de itt van néhány photofeeler-es képem értékelése, ahol 1-10-es skálán értékeltek a férfiak. Szóval ocsmány vagyok.

[link]

2020. jún. 11. 22:03
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
38%
Szia azt letudnád írni hogy kb milyen az alsó tested?
2020. jún. 11. 22:06
 2/38 A kérdező kommentje:
62 kiló vagyok, 168 centi.
2020. jún. 11. 22:08
 3/38 Noren1989 ***** válasza:
70%

Múlt héten is egy duci csajjal voltam...

Amúgy tudtad, h ez a képértékelős oldal khm...kissé eltúlzott?

2020. jún. 11. 22:09
 4/38 A kérdező kommentje:

Ilyen a testalkatom (a fesztivál nevét meg a belépő karkötőm kisatíroztam)

[link]

2020. jún. 11. 22:14
 5/38 A kérdező kommentje:
A fejem rosszabb, mint az alkatom.
2020. jún. 11. 22:16
 6/38 anonim ***** válasza:
81%
A testalkatoddal nincsen baj, szépek a lábaid és nagyok a melleid, ami plusz pont.
2020. jún. 11. 22:16
 7/38 Noren1989 ***** válasza:
100%
Az alkatra tényleg nem lehet panasz. Szerintem is jók a làbaid.
2020. jún. 11. 22:19
 8/38 anonim ***** válasza:
76%
Most mondhatnám, hogy kép nélkül hogy segítsünk, de ott az értékelés, szóval megpróbálok abból összekaparni valamit... Szóval kezdjük avval, hogy mindenkinek más a szép. Továbbá egy olyan oldalon, ahol a tenyésztett szépségek uralkodnak, ott a normális lányokat is leszavazzák a kanok. Meg csúnyaságból is több van. Van, amiről nem tehetsz, mint például a kancsalság, ami értelmes embert nem zavar.. Meg van, amiről tehetsz, mint pl túlsúly(ami több a kis pocaknál). Azokon meg lehet változtatni.
2020. jún. 11. 22:19
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen rendben van a testalkatod, csinos, fiatal lány látható a képen, nem'tom mit elégedetlenkedsz. Ne a photofeeler-ből indulj már ki, ahol frusztrált szűz kisfiúk még egy topmodellt is lepontoznának. S ne azt várd már, hogy minden pasi azonnal rohanjon utánad. Elég lesz majd ama egy akivel meglesz a közös hullámhossz, a többi meg nem számít.

S szedd már össze magad, legyen már önbizalmad!

2020. jún. 11. 22:23
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Alkatoddal szerintem semmi baj nincs, fejre meg nehezen hiszem hogy valami ogre lennél
2020. jún. 11. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!