Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok komolya n semmi esélye sincs egy TÉNYLEG CSÚNYA nőnek?
25 éves nő vagyok, még sosem volt párkapcsolatom, sőt soha nem is próbált velem ismerkedni egy férfi sem. Tudom, hogy csúnya vagyok, de sminkelek és odafigyelek a higiéniára, de attól még a fejem ronda marad.
Képet NEM küldök magamról, de itt van néhány photofeeler-es képem értékelése, ahol 1-10-es skálán értékeltek a férfiak. Szóval ocsmány vagyok.
Mondom, hogy ocsmány fejem van, ezt még rokonom is mondta. És nem azért, mert utál, csak őszinte.
Amúgy a kép lehet hogy csak, mert mellem nincs, még a legkisebb, A-s melltartó is nagy nekem.
Mert írtak kb. 15-en, ebből az első négynek válaszoltam, mindenki képet követel.
Ha egyszer leírtam, hogy nem küldök képet, akkor nem fogok.
A testsúly rendben, a külalak rendben, szép lábad van, így nem hinném annyira, hogy az arc olyan ronda lenne. Ha valaki fesztiválra mer menni, akkor már nem lehet nagyon ronda. Szerintem csak te magadat látod így, nincs önbizalmad magadhoz, így máshoz sem.
Szerintem nekem tetszenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!