Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok komolya n semmi esélye sincs egy TÉNYLEG CSÚNYA nőnek?
25 éves nő vagyok, még sosem volt párkapcsolatom, sőt soha nem is próbált velem ismerkedni egy férfi sem. Tudom, hogy csúnya vagyok, de sminkelek és odafigyelek a higiéniára, de attól még a fejem ronda marad.
Képet NEM küldök magamról, de itt van néhány photofeeler-es képem értékelése, ahol 1-10-es skálán értékeltek a férfiak. Szóval ocsmány vagyok.
De letudnád írni, hogy mit tartassz a fejeden csúnyának?
Nem szép a mosolyod? Pattanásos vagy? Vagy mi a problémád?
Nekem például vékony szám van és egyáltalán nem szép a mosolyom, meg az arcom sem. Tudom is ezt magamról, mégis elfogadtam és úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszik, az ne nézzen rám.
Mégis voltak fiúim, most is van barátom.
A kisugárzás a lényeg. Te így születtél, ez nem a te hibád, nem te tehetsz róla, hogy ilyen vagy.
Hidd el, hogy lesz, aki elfogad.
Az is lehet, hogy volt már olyan srác, aki érdeklődött irántad, csak az önbizalomhiányod miatt nem vetted ezt észre.
Mindenkinek más a szép. Hidd el, hogy találsz majd egy olyan férfit, akinek a szemében majd te leszel a legszebb lány a világon. :)
18L
"De letudnád írni, hogy mit tartasz a fejeden csúnyának?"
MINDENT. Olyan tekintetem van mint egy holdkóros elmebajos fogyatékosnak.
A tested szép, jók a lábaid a melled is okésak.
(jó lehet hogy az é véleményem nem számít mert 21/n vagyok /hetero/ de szeretnék, próbálok segiteni)
Ha küldesz képet az arcodról privátba akkor mondok véleményt esetleg tanácsot hogy mivel tudnád feldobni a külső. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!