Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nálatok komolya n...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok komolya n semmi esélye sincs egy TÉNYLEG CSÚNYA nőnek?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, még sosem volt párkapcsolatom, sőt soha nem is próbált velem ismerkedni egy férfi sem. Tudom, hogy csúnya vagyok, de sminkelek és odafigyelek a higiéniára, de attól még a fejem ronda marad.

Képet NEM küldök magamról, de itt van néhány photofeeler-es képem értékelése, ahol 1-10-es skálán értékeltek a férfiak. Szóval ocsmány vagyok.

[link]

2020. jún. 11. 22:03
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
75%

De letudnád írni, hogy mit tartassz a fejeden csúnyának?

Nem szép a mosolyod? Pattanásos vagy? Vagy mi a problémád?

Nekem például vékony szám van és egyáltalán nem szép a mosolyom, meg az arcom sem. Tudom is ezt magamról, mégis elfogadtam és úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszik, az ne nézzen rám.

Mégis voltak fiúim, most is van barátom.

A kisugárzás a lényeg. Te így születtél, ez nem a te hibád, nem te tehetsz róla, hogy ilyen vagy.

Hidd el, hogy lesz, aki elfogad.

Az is lehet, hogy volt már olyan srác, aki érdeklődött irántad, csak az önbizalomhiányod miatt nem vetted ezt észre.

Mindenkinek más a szép. Hidd el, hogy találsz majd egy olyan férfit, akinek a szemében majd te leszel a legszebb lány a világon. :)

18L

2020. jún. 11. 23:33
 22/38 A kérdező kommentje:

"De letudnád írni, hogy mit tartasz a fejeden csúnyának?"

MINDENT. Olyan tekintetem van mint egy holdkóros elmebajos fogyatékosnak.

2020. jún. 11. 23:37
 23/38 anonim ***** válasza:
63%
Muta már!
2020. jún. 11. 23:39
 24/38 A kérdező kommentje:
Neeeeeem
2020. jún. 11. 23:41
 25/38 A kérdező kommentje:

Ez nem én vagyok, de hasonlítok rá nagyon. Én még csúnyább vagyok.

[link]

2020. jún. 11. 23:43
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb. annyi segítség, mintha egy nyestet és egy menyétet hasonlítanánk össze. Hasonlítanak, mégis nagyon mások.
2020. jún. 11. 23:45
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Jó igazából elég klisés szöveg, de mindenkinek más jön be. Azon az oldalon a sok majom szerint lehet egyáltalán nem nézel ki jól más szerint meg igen. A rokon szavára se adnék ő is csak a saját szemével lát téged nem 100 másik ember szemével.
2020. jún. 11. 23:45
 28/38 anonim ***** válasza:
89%

A tested szép, jók a lábaid a melled is okésak.

(jó lehet hogy az é véleményem nem számít mert 21/n vagyok /hetero/ de szeretnék, próbálok segiteni)

Ha küldesz képet az arcodról privátba akkor mondok véleményt esetleg tanácsot hogy mivel tudnád feldobni a külső. :)

2020. jún. 12. 00:15
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
* Külsőd
2020. jún. 12. 00:16
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen fontos a külső, ezt kár tagadni, de a szép külső se garancia semmire, ha a szép arc egy tajparaszt személyiséggel párosul akkor az rohadtul taszító tud lenni. Illetve a szépség elég szubjektív, például rémlik, hogy középiskolásként egy fiú osztálytársam csúnyának nevezte azt a lány osztálytársamat akit én a magam szemével a legvonzóbbnak találtam.
2020. jún. 12. 02:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!