Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak, nalatok ez segitene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, nalatok ez segitene a döntesben?

Figyelt kérdés
Van egy baratnom aki csinos, de minden elsö randin kijelenti hogy ö nem hajlando oralisan kielegiteni a pasit... Hivnatok meg több randira is öt? Ha csinos, es lehet vele jokat beszelgetni..?!
2015. nov. 20. 09:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem első randis téma.
2015. nov. 20. 09:47
 2/27 anonim ***** válasza:

Miért van az az érzésem, hogy ezt a barátnődet látod, amikor a tükörbe nézel? :-)

Milyen arányban szokták amúgy 2. randira hívni?

2015. nov. 20. 09:47
 3/27 A kérdező kommentje:

:D akk rossz az erzesed. Imadok oralisan kielegiteni... :) ezert is nem ertem öt.

Ritka ha masodik randit kap..

2015. nov. 20. 09:50
 4/27 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez nem első randis téma."

Nem is, ezt az urak még randi előtt tisztázni szokták. Voltam fönn szexpartnerkeresőn, ott a második (harmadik és negyedik) kérdés sokszor az volt, hogy "Szopsz? Végig? Le is nyeled?"

2015. nov. 20. 09:58
 5/27 anonim ***** válasza:
48%

Seggből-szájba alap, tehát innentől esélye sincs :-P

Eleve a szexben az történik meg, amit mindkét fél élvez, ez pedig partnerenként változó, úgyhogy aki előre korlátokat állít az nem lehet partner.

Egyébként valószínűleg nincs is tapasztalata a dologban, azért jelenti ki ilyen könnyen.

Csak egy példa, volt olyan partnerem (szexkapcsolatnak indult, meg is volt előre beszélve), aki mondta, hogy ő ilyen kapcsolatban a nyalást nem engedi, mert az túl intim, bensőséges neki. Mégis olyan lett a szituáció, hogy nem tudott tiltakozni ... A második találkozáskor már könyörgött, hogy nyaljam ki. Szerintem ezeket a dolgokat nem lehet előre eldönteni, úgy is a szituáció hozza ...

2015. nov. 20. 10:08
 6/27 anonim ***** válasza:
94%

"Seggből-szájba alap, tehát innentől esélye sincs :-P"

Végre egy bevállalós pasi, aki utána leszopja a felcsatolhatóst! xDD

2015. nov. 20. 10:13
 7/27 anonim ***** válasza:

#6:

Erre miből jöttél rá? Tényleg így van ;-)

2015. nov. 20. 10:14
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
Az kicsit lesokkolna, hogy első randin erről beszél, de amúgy ha szimpatikus akkor hívnám másodikra, mert nekem ez nem szempont.
2015. nov. 20. 10:17
 9/27 Az utak királya ***** válasza:
100%
én barátnőm is ezt mondta másfél éve mikor össze jöttünk ha jól emlékszem egy hónapig birta
 10/27 anonim ***** válasza:
89%

# 7

Úgy látszik, ma tényleg nem működnek a híresen jó megérzéseim, mert ezt csak poénnak szántam. :-)

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!