Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, nalatok ez segitene a döntesben?
Miért van az az érzésem, hogy ezt a barátnődet látod, amikor a tükörbe nézel? :-)
Milyen arányban szokták amúgy 2. randira hívni?
:D akk rossz az erzesed. Imadok oralisan kielegiteni... :) ezert is nem ertem öt.
Ritka ha masodik randit kap..
"Szerintem ez nem első randis téma."
Nem is, ezt az urak még randi előtt tisztázni szokták. Voltam fönn szexpartnerkeresőn, ott a második (harmadik és negyedik) kérdés sokszor az volt, hogy "Szopsz? Végig? Le is nyeled?"
Seggből-szájba alap, tehát innentől esélye sincs :-P
Eleve a szexben az történik meg, amit mindkét fél élvez, ez pedig partnerenként változó, úgyhogy aki előre korlátokat állít az nem lehet partner.
Egyébként valószínűleg nincs is tapasztalata a dologban, azért jelenti ki ilyen könnyen.
Csak egy példa, volt olyan partnerem (szexkapcsolatnak indult, meg is volt előre beszélve), aki mondta, hogy ő ilyen kapcsolatban a nyalást nem engedi, mert az túl intim, bensőséges neki. Mégis olyan lett a szituáció, hogy nem tudott tiltakozni ... A második találkozáskor már könyörgött, hogy nyaljam ki. Szerintem ezeket a dolgokat nem lehet előre eldönteni, úgy is a szituáció hozza ...
"Seggből-szájba alap, tehát innentől esélye sincs :-P"
Végre egy bevállalós pasi, aki utána leszopja a felcsatolhatóst! xDD
#6:
Erre miből jöttél rá? Tényleg így van ;-)
# 7
Úgy látszik, ma tényleg nem működnek a híresen jó megérzéseim, mert ezt csak poénnak szántam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!