Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak, nalatok ez segitene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, nalatok ez segitene a döntesben?

Figyelt kérdés
Van egy baratnom aki csinos, de minden elsö randin kijelenti hogy ö nem hajlando oralisan kielegiteni a pasit... Hivnatok meg több randira is öt? Ha csinos, es lehet vele jokat beszelgetni..?!
2015. nov. 20. 09:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Régen nem érdekelt a nők szopatása.

Volt 4 barátnőm 17-20 éves korom közt és úgy voltam velük, hogy oké, kb. havi kétszer a szájukba vették és jól van. Nyalni is jobban szeretek, mint szopni. Nyalás szinte minden szex előtt van.

Aztán jött egy barátnő, hogy ő már pedig nem. Úgy voltam vele, hogy oké. De néhány hónap után elkezdett hiányozni és nagyon frusztrálni, hogy egy ilyen, fiatal lányok 80%-a számára alap dolgot nem tesz meg.

Ez, és úgy általában még néhány másik szexualitásban való gátlásossága tett pontot a kapcsolatunk végére.

Azóta sem szopatom orrba-szájba a nőket, de néha megkívánom és olyankor jól esik. Az meg pláne milyen jól esik, ha kérés és szó nélkül veszik a szájukba!

2015. nov. 20. 11:57
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerencsére, nem sok első randi tapasztalatom van, de ez mar alap, hogy első randin, minimum az orál. Akkor en úriember vagyok, ha csak csókot várok el.
2015. nov. 20. 12:15
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
#21 történetéről jut eszembe, volt régen egy srác, akivel sokat leveleztem, soha nem találkoztunk, 300 km volt köztünk, de terveztük, hogy ekkor, meg akkor találkozunk személyesen. Addig is rengeteget fantáziáltunk, hogy lesz, mint lesz. Ő ilyen kis domféleség volt, sokszor leírta, hogy hogy fog megszopatni, hogy fogja a számba nyomni a farkát, nekem ez még izgalmasnak is tűnt, egész addig, amíg egyszer azt nem írta, hogy de ő bizony nem nyal nunát, mert neki az megalázó. Egész addig engem ez egyáltalán nem érdekelt, mert nem szoktam patikamérlegen mérni, egy szopásért egy nyalás jár, de ahogy ezt kimondta, valahogy nem akartam már vele találkozni. Nagy megkönnyebbülés volt, amikor lemondta a randit.
2015. nov. 20. 12:51
 24/27 anonim ***** válasza:
93%
A nő szopatása szerintem egy visszataszító kifejezés.Olyan mintha nem önként csinálná.Ki lehet ezt másképp is fejezni.
2015. nov. 20. 13:24
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
én nem! 28 éves vagyok, nem pazarlom az időm prűd lányokra.
2015. nov. 20. 14:19
 26/27 anonim ***** válasza:

Az attól függ mitértünk kielégítés alatt? Ha azt, hogy egyáltalán nem akarja a szájába venni a farkam, akkor nem hívnám.

Ha csak azt, hogy szívesen szop x percig, és utána "csak" kiveri, akkor igen.

2015. nov. 21. 12:32
 27/27 anonim ***** válasza:
nem magáért a tényért, nem hívnám el több randira (bár nem mondom h nem hiányozna az orál) de első randin ilyet benyögni rohadt gáz:D
2015. nov. 21. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!