Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, nalatok ez segitene a döntesben?
#10:
Pedig tényleg volt rá példa ... Az anális élvezeteket szeretjük ilyenformán, a páromat izgatta a látvány ... És ugye olyat ne várjon el az ember, amit maga is nem tesz meg visszafelé ;-) :-D
Valahogy így zajlana a beszélgetés:
-Mikor ért véget a legutóbbi komoly kapcsolatod? - Érdeklődtem kedvesen.
-Tudnod én nem szopok...Úgy értem f_szt. Soha. Az undorító. - Válaszolt a lány, félszegen.
-Ööööö...Pincér! A számlát kérem! - Kiáltottam, miközben széles gesztusokkal is jeleztem szándékom.
Azért nem ugyanaz elmondani egy szexpartner kereső oldalon, mint egy személyes randin. A randin ráadásul általában nem csak a dugás a felek célja.
És pont hogy szörnyen csinálja. Szeretem ha szopnak. Ha egy lányról egyből azt gondolnám, hogy nem csinálja, akkor nem érdekelne. De ha előtte megismerném, megkedvelném, megszeretném akár és csak aztán derülne ki, hogy nem szopik, akkor el tudnám viselni valahogy szerintem.
És ezzel nagyon sok férfi így van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!