Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk/ferfiak, nalatok mitol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk/ferfiak, nalatok mitol szamit egy no jonak az agyba? Mire mondjatok azt, hogy ez a lany lepedoakrobata, vagy brutal jo az agyba?

Figyelt kérdés
En nem zarkozom el semmitol ami a szexet illeti,de ugy erzem,megis keves vagyok a ferjemnek. Nalunk inkabb o az akinel vannak hatarok,nala vannak olyan dolgok amikben nincs benne,megis ugy erzem,hogy keves vagyok. Ti mitol erzitek azt szex utan,hogy ez a lany nagyon jo volt? Mit kell ahhoz csinalnia egy nonek,hogy tenyleg jonak minosuljon a szex? Az ertelmes valaszokat megkoszonnem!
2018. aug. 15. 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit közhelyes ugyan de legyen benne huncutság, humor, kreativitás , kezdeményezőkészség, önzetlenség, odaadás és igényesség, no meg intelligencia.
2018. aug. 15. 14:24
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
És ne legyen lusta. Utálom a “darab fa” nőket
2018. aug. 15. 14:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez most olyan benan es egoistan hangzik,de en ugy erzem,hogy ez mind megtalalhato bennem. Megis ugy erzem,hogy keves vagyok neki.

Volt egy exem,akinek az elottemlevo baratnoje kva volt. De ugy szo szerint,igenyes,luxus kva. Es megis folyamatosan hangoztatta,hogy fele olyan jo nem volt es negyed annyit nem tudott adni neki az agyba,mint en. Akkor a ferjemnek miert vagyok keves? 😕

2018. aug. 15. 14:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem a darab fa noket mindenki utalja 😄 en is utalnam... egy szex legyen tartalmas,mindket fel reszerol
2018. aug. 15. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd hogy mit értesz "kevés vagyok" alatt ? Mert az, hogy ő nincs benne olyan dolgokban, amiben te igen, az egész mást jelent...
2018. aug. 15. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Énnnem gondolom magam jónak az ágyban de engedem az anált és ez minden pasit megbolondít. Illetve lábfétisem van ami szintén előny mert imádják a pasik
2018. aug. 15. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

Kezdek elgondolkozni rajta, hogy semmi értelme a kategóriának. Most tényleg írja be mindig mindenki, hogy minden ember más? Pedig tényleg nem lehet helytállóbb választ beírni.

Eddig felsoroltakhoz, engem speciel tényleg nem vonz az anál, lábfétisem sincs. Amúgy én valahogy nehezen is tudom elképzelni, hogy maga az aktusnál mi az ami annyira érvényesülni technika terén egy lánynál. Kb. számottevő különbség a lovaglásban, meg a szopásban lehet. Éppen ezért mondom, hogy számomra semmi más nem számít csak a hozzáállás és az érzelmek. Egyszerűen csókoljon szenvedélyesen közben, érezzem abban a csókban amit kell. Ott sem a technikáról szól, hanem amit átad az ember mögöttest tartalomként. Érezzem, hogy megőrül értem, a testem minden porcikájáért, illetve hogy tényleg érez irántam valamit. Ennyi amit én elvárok.

Ennek kapcsán tudok nyilatkozni az elit prostis rész kapcsán is. Egyszer én is voltam hülye fejemmel. Nem is tudom minek és mire számítottam. Mind a magam, mind a másik fél részéről. Nem volt jó élmény. Amúgy technikailag sem volt extra. Mint mondtam, hogy a technika miben mutatkozhat meg, se az orál nem volt nagy szám(bár technikailag még így is jobb volt mint bármelyik amit eddig kaptam), se a lovaglás. Pláne, hogy menet közben meggondoltam magam. Úgy értem, hogy rájöttem ez nem nekem való, az orálba még benne vagyok, hátha átélek érzetre végre egy tisztességeset. Így is indult, de a megbeszéltek ellenére egyszer csak gondolt egyet, abbahagyta és már rajtam is volt. Mondjuk ott megmutatkozott a rutin. Már ott, hogy ilyet még nem láttam. Előrántott egy tökéletesen passzoló óvszert, szinte egy mozdulattal felhúzta és azonnal rá is ült. Mindezt kb. 5 másodperc alatt. Fel se fogtam, hogy mi történik. Mire felfogtam már késő volt. Meg a felállításnál volt még ügyes, de ott is inkább az volt, hogy ott látszott a saját passzió is. Semmi felszopás, vagy lankadt pénisz verése. Hozzá se ért míg nem állt fel. Csak tényleg ügyes volt ahogy simogatta körülötte meg a testem és itt jön be az, hogy látszódjon a vágy. Tagadhatatlanul élvezte a testemet és saját maga miatt is csinálta. Ez is segített abban, hogy menjen a dolog. De ez csak egy kis rész, mert nyilván maga a személyem meg teljesen hidegen hagyja. Sikerült gyorsan végeznem, ha már így alakult, akkor gyorsan végezni akartam. Nem azzal volt a baj, hogy a lány lett volna ellenszenves, bunkó, ostoba, vagy csúnya. Egyszerűen képtelen voltam elengedni magam és ráhangolódni és tőle se lehet elvárni, hogy érzelmeket kapjak. Amúgy nagyon szép és kedves lány volt, csak akárhogy próbálják leplezni, ez munka.

Ezt azért írtam le, hogy ezen keresztül is mutassam, hogy számomra mi a fontos és azok leginkább belső dolgok. Viszont másnak meg nem számít ez. A konkrét fizikai érzet a fontos, vagy hogy megalázhasson valakit, vagy hogy őt alázzák meg. Tényleg mindenki más. Ráadásul a technikát illetően a fizikai érzet is mindenkinél más.

2018. aug. 15. 14:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Tyuuu. Koszonom utolso. Ez eleg konkret volt es velos komment. Tenyleg koszi,hogy vetted a faradsagot es leirtad! 🙂
2018. aug. 15. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
44%

Ragyogjon. Érezzem rajta hogy magabiztos, legyen elégedett a testével, és legyen tisztában önmagával.

Legyen ezer arca..

Élvezze ha a kur vám lehet, tudjon kendőzetlenül viselkedni, hagyja maga mögött a gátlásait, bízzon bennem, tudja magát átadni.

Tudjon ártatlanul viselkedni, kéresse magát.

Legyen vad, tépjen szét!

Lássam rajta, hogy kíván, hogy nem bír magával.. hogy remeg amikor forr köztünk a levegő.

Legyen szenvedélyes.. tüzes.

Legyen nyitott.. élvezze a szerepjátékokat, merje használni a saját és az én testemet is.

Ne riadjon vissza tőle ha olykor eszközként bánunk egymással..

Máskor tudjon romantikus lenni, lássam benne az érzéki nőt.. a finom érzelmeket.

Szopja élvezettel a farkam, lássam rajta hogy boldog mikor megkapja a kis játékát.. tudjon mosolyogni.. máskor ha fáj lássam rajta a kínt ami viszont izgatja is.. vagyis, legyen kicsit mazochista, ugyanis bennem van némi szadista hajlam, és élvezem ha élvezet és fájdalom közt zongoráznak az érzései..

Legyen hangos.. nyögjön, néha finoman, máskor hangosabban.

Legyen játékos.. cserfes, pajzán, buja.. mutassa ki, hogy szüksége van arra, hogy magamévá tegyem.

Aztán.. kreatívnak kell lennie, rendelkezzen jó fantáziával. Feszegesse a saját határait.. győzze le saját magát, és ne akarjon korlátozni engem sem.

Maszturbáljon előttem.. verje ki nekem.. húzza kicsit az agyam.. szeresse a hosszú előjátékot. Az aktus tekintetében pedig legyen ő is aktív. És ne zárkózzon el a segédeszközök használatától:)

+1 pont, ha biszexuális az egy remek dolog. ahogy az is ha nem monogám.

bocsi, most nem volt kedvem többet írni.

2018. aug. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!