Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mekkora az a farok amire azt mondjatok, ha na ez mar valami?
Neked nemvolt meg baratnod akivel tudtal errol beszelgetni?😅
Nem alszentseg,de a lanyok egyreszenek (a normalis es erett gondolkodasuaknak) nem az szamit ,hogy mekkora. Ha tul nagy az neki se jo. Nagyon el tudja venni a hangulatot ha az elejen szenvedni kell a berakassal. Az meg a dolog masik oldala,hogy sokan nem is tudnak mit kezdeni az extra merettel. Nem fer be a szajba se. Lehet valaki akarmilyen profi (vagy prosti) a szaj nem nagyon tagul.
Nem szoktam egy farok látványától kéjesen felsóhajtani, hogy EZAZ....
Sőt. Megesett velem olyan, hogy egy szórakozóhelyen megismertem egy srácot, majd hajnalban hazahoztam, ám amikor megláttam a cerkát, nevezzük inkább lófaxnak, mondtam neki, hogy bocs, de ez nem fog összejönni.
Kuuvára nem álszentség, a nagy farok semmi esetre sem izgalmas, hanem rohadt fájdalmas.
Majd ha egyszer leszel nővel, rájössz.
Tele van már a cipőm a farokméretes kérdésekkel. Már ezerszer le lett nektek írva, hogy a hüvely nem a Mikulás zsákja, ami addig tágul, ameddig csak szükséges.
#2 - Egyetertek ,de annyit hozzatennek/javitanek ,hogy tagul az. Nyilvan nem kellemes es egyejszakas kaland miatt nem erdemes szenvedni vele,viszont gondolj csak a szulesre. Ha esetleg egy nagyobb farku palival jossz ossze akkor is eszre fogod venni,hogy csak az elso par alkalom szar,aztan egymashoz szoktok...
Az teny,hogy unalmasak mar ezek a kerdesek :D
5-8 tictac
9-12 pfff
13-15 oké
16-18 hmm
19-22 wow
23-26 hűűűhaaa
26+ fekete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!