Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom erényövet szeretne hordani, engem viszont kicsit sem izgat ez a téma. Működhet ez úgy is, ha csak arra a hétre van rajta, amikor nekem épp megvan?
Szia! Nálunk hasonló a helyzet, mint nálatok. Én is szerettem volna kipróbálni, de a barátnőmet nem nagyon izgatta a téma. Alkalmanként kerül csak elő, de akkor is én hozakodok elő vele.
Akkor pár tipp, hogy nekem mi tetszene:
- Amikor eljön a megbeszélt idő, hogy leveszitek, akkor meggondolod magad és rajtahagyod, (mivel megteheted) de ezután nem mondod meg meddig. Magyarul bizonytalansagban hagyod.
-amikor végre leveszed a lakatot, de még rajta van a ketrec, egyszerűen visszazarod ra a lakatot és kesz.
-bekötöd a szemét, vagy amíg alszik, de nézheti is, kicserélése egy teljesen más lakatra, nehogy legyen a régihez egy dugi potkulcs.
Kikotozod az agyhoz, vagy hatrabilincseled a kezet és lejtesz neki egy striptease-t vagy öltáncot.
-Közös tusolás, hatrabilincselt kézzel, farok mosás majd vissza az erenyov.
-Kihívó ruhákat felvenni napközben, olyat amitől mindenkinek felállna és úgy elmenni valahova kettesben.
-Kézimunkazni, elélvezés előtt utolsó pillanatban abbahagyni, ismételni 4x-5x és visszazarni kielégülés nélkül.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Remelem tudtam segíteni.
34-es köszi a tippeket jópárat kipróbáltunk azóta. Leginkább azt hogy egész nap ígérgetem hogy este leveszem róla, aztán az utolsó pillanatban meggondolom magam... annyira utálja :D
Jól alakult egyébként, és már nem csak játék, eléggé megszoktuk mindketten. Én kifejezetten élvezem, és ő is. Volt hogy egy hónapig nem hordta de az idő nagy részébe rajta van. Heti 1szer vesszük le szexhez de mostmár elég gyakori hogy 2 hétig is rajta van. Szerencsére én nem szenvedek hiányt semmiben, sőt igazából minél többet van rajta annál több kényeztetést kapok.
Kérdező: :-) Ehhez képest az elején még nekünk kellett rábírni téged, hogy legyél nyitott. Mi miatt változattál a véleményeden?
"Szerencsére én nem szenvedek hiányt semmiben" Orális, kézzel való és segédeszközös módokon vagy kényeztetve? Felcsatolhatós dildó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!