Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom erényövet szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom erényövet szeretne hordani, engem viszont kicsit sem izgat ez a téma. Működhet ez úgy is, ha csak arra a hétre van rajta, amikor nekem épp megvan?

Figyelt kérdés

2020. jún. 5. 15:41
1 2 3 4
 31/38 anonymousreview60 ***** válasza:
#30: Milyen módokon?
2020. dec. 13. 21:17
 32/38 A kérdező kommentje:
Ez nem igazán a témához tartozik.. de használja a nyelvét meg a kezét is.... plusz beszereztünk pár segédeszközt.. biztos ami biztos :)
2020. dec. 13. 21:47
 33/38 A kérdező kommentje:
Esetleg a témában tudna valaki válaszolni? Mostmár nem vagyunk teljesen kezdők de jó lenne pár tipp olyantól akik szintén hordanak ilyesmit.
2020. dec. 13. 21:47
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nálunk hasonló a helyzet, mint nálatok. Én is szerettem volna kipróbálni, de a barátnőmet nem nagyon izgatta a téma. Alkalmanként kerül csak elő, de akkor is én hozakodok elő vele.

Akkor pár tipp, hogy nekem mi tetszene:

- Amikor eljön a megbeszélt idő, hogy leveszitek, akkor meggondolod magad és rajtahagyod, (mivel megteheted) de ezután nem mondod meg meddig. Magyarul bizonytalansagban hagyod.

-amikor végre leveszed a lakatot, de még rajta van a ketrec, egyszerűen visszazarod ra a lakatot és kesz.

-bekötöd a szemét, vagy amíg alszik, de nézheti is, kicserélése egy teljesen más lakatra, nehogy legyen a régihez egy dugi potkulcs.

Kikotozod az agyhoz, vagy hatrabilincseled a kezet és lejtesz neki egy striptease-t vagy öltáncot.

-Közös tusolás, hatrabilincselt kézzel, farok mosás majd vissza az erenyov.

-Kihívó ruhákat felvenni napközben, olyat amitől mindenkinek felállna és úgy elmenni valahova kettesben.

-Kézimunkazni, elélvezés előtt utolsó pillanatban abbahagyni, ismételni 4x-5x és visszazarni kielégülés nélkül.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Remelem tudtam segíteni.

2020. dec. 18. 02:49
 35/38 anonim válasza:
100%
Érdekelne hogyan alakult ez a játék.
2021. máj. 14. 22:10
 36/38 A kérdező kommentje:

34-es köszi a tippeket jópárat kipróbáltunk azóta. Leginkább azt hogy egész nap ígérgetem hogy este leveszem róla, aztán az utolsó pillanatban meggondolom magam... annyira utálja :D

Jól alakult egyébként, és már nem csak játék, eléggé megszoktuk mindketten. Én kifejezetten élvezem, és ő is. Volt hogy egy hónapig nem hordta de az idő nagy részébe rajta van. Heti 1szer vesszük le szexhez de mostmár elég gyakori hogy 2 hétig is rajta van. Szerencsére én nem szenvedek hiányt semmiben, sőt igazából minél többet van rajta annál több kényeztetést kapok.

2021. máj. 18. 20:45
 37/38 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Kérdező: :-) Ehhez képest az elején még nekünk kellett rábírni téged, hogy legyél nyitott. Mi miatt változattál a véleményeden?

"Szerencsére én nem szenvedek hiányt semmiben" Orális, kézzel való és segédeszközös módokon vagy kényeztetve? Felcsatolhatós dildó?

2021. máj. 19. 06:48
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen olvasnám hogyan alakult a folytatás. Nagyon irigyellek hogy tudtok ilyet játszani a pároddal.
2023. aug. 6. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!