Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez beteges viselke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez beteges viselkedés? Azért írom ebbe a kategóriába, mert lesz benne szexuális téma is.

Figyelt kérdés

22eves nő vagyok. Párkapcsolatban elek már 4 éve . Párom 24 éves . Elég furcsán indult a kapcsolatunk, nem engedtük egymást sehova, paromnak pl egy barátja sincs azóta. Én kb mindenen meg sértődök,mindenen össze veszünk. Most Máshol van munkája, péntekenként jár haza. Két napja rosszabb vagyunk, mert meg sértődtem azon, hogy ivott pár felest , jól el van , engem alig keres. Nekem sokkal nagyobb a szexuális igényem, kb minden második nap be alszik, ha akarok valamit,van hogy hetekig nincs semmi. Orgazmusom az nincs is .

Azt mondta beteg az agyam. Szerintetek ?

2020. ápr. 29. 23:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőtök sem normális!
2020. ápr. 29. 23:06
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Agyamentek vagytok. Durvan.
2020. ápr. 29. 23:08
 3/17 A kérdező kommentje:
🤦🏻‍♀️ 🤷🏼‍♀️
2020. ápr. 29. 23:15
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat de én sem kívánnám a szexet,ha a párom behisztizne minden hülyeségen.Pár feles neked mit fáj?
2020. ápr. 29. 23:23
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem szokott alkoholizalni ,ezért is buktam ki. Azt mondta mellettem óvodásnak érzi magát ,mert mindenbe bele kötok . Lehet tényleg velem van a baj 🤦🏻‍♀️
2020. ápr. 29. 23:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Pár feles nem alkoholizálás,de gondolom kicsit lazulni akart,mert elege lett belőled.
2020. ápr. 29. 23:35
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg beteg az agyad. Lekorlátozod, mint egy 5 évest, úgy csinálsz mintha az anyja lennél. Szerintem a karantén után dobni fog téged.
2020. ápr. 29. 23:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben komoly a kérdésed...

Azzal egyet értek, hogy ne mássz a nyakára ennyire.

Hagy engedje el magát néha.

Azt viszont már nem tudom megérteni, hogy hetekig nem patkol meg téged.

Ha nincs kedve hozzád szexuálisan, akkor lépni kell, de ez nem megoldás.

Így sz.ar az egész.

Sokan azt mondják, hogy a szex nem minden, és valóban nem, de ha ott nem stimmel a dolog, akkor ba.szhatod ah egészet.

F

2020. ápr. 29. 23:43
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

Neked egy férfi kellene, aki rendesen meg szop@t, és a szádat teleélvezni és nem kérdezi meg, hogy szabad-e. Olyan férfi aki tudja mit akar. Ti mind a ketten egyformák vagytok akik semmit nem tudnak az életről.

Megérdemlitek ezt.

2020. ápr. 29. 23:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Feles sör nélkül? Na azt nem hiszem el, ugye tesem "kislány" bocsi 41 évesen szólíthatlak így.. Téged átvernek, és te is a pasid béküljetek ki, és szeressétek egymást..
2020. ápr. 29. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!