Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez beteges viselkedés? Azért írom ebbe a kategóriába, mert lesz benne szexuális téma is.
22eves nő vagyok. Párkapcsolatban elek már 4 éve . Párom 24 éves . Elég furcsán indult a kapcsolatunk, nem engedtük egymást sehova, paromnak pl egy barátja sincs azóta. Én kb mindenen meg sértődök,mindenen össze veszünk. Most Máshol van munkája, péntekenként jár haza. Két napja rosszabb vagyunk, mert meg sértődtem azon, hogy ivott pár felest , jól el van , engem alig keres. Nekem sokkal nagyobb a szexuális igényem, kb minden második nap be alszik, ha akarok valamit,van hogy hetekig nincs semmi. Orgazmusom az nincs is .
Azt mondta beteg az agyam. Szerintetek ?
Nem egészséges így a kapcsolatotok. Nyilvánvalóan ő nem ért veled egyet, és nem boldog.
Nem értem miért sértődsz meg mindene, ezzel az ellenkező hatást éred el, mint amit szeretnél. Próbáld meg visszagogni magad, ha nem megy, akkor keress olyan párt, aki ebben is hozzád illik, vagy aki esetleg segítene a változásban, mert nem lehetetlen.
Azt kellene az embereknek tudatosítani magukban, hogy attól, mert szeretünk valakit, még két különböző ember maradunk. Saját gondolatokkal, saját élettel, személyiséggel. És ez így van jól!
Te is inkább fókuszálj egy kicsit saját magadra, fejleszd önmagad, keress hobbit amiben örömödet leled, mutasd meg a párodnak, milyen csodálatos, különálló személyiség is tudsz lenni, hogy ne eltavolodni akarjon tőled, hanem megtartani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!