Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez beteges viselke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez beteges viselkedés? Azért írom ebbe a kategóriába, mert lesz benne szexuális téma is.

Figyelt kérdés

22eves nő vagyok. Párkapcsolatban elek már 4 éve . Párom 24 éves . Elég furcsán indult a kapcsolatunk, nem engedtük egymást sehova, paromnak pl egy barátja sincs azóta. Én kb mindenen meg sértődök,mindenen össze veszünk. Most Máshol van munkája, péntekenként jár haza. Két napja rosszabb vagyunk, mert meg sértődtem azon, hogy ivott pár felest , jól el van , engem alig keres. Nekem sokkal nagyobb a szexuális igényem, kb minden második nap be alszik, ha akarok valamit,van hogy hetekig nincs semmi. Orgazmusom az nincs is .

Azt mondta beteg az agyam. Szerintetek ?

2020. ápr. 29. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Neki nem "ferfi" kene, hanem zartosztaly. Konkretan bantalmazas amit csinalsz, lelki terror. Nem csoda, ha nincs kedve a szexhez. Amikor ilyen mergezo kornyezetben el valaki akkor nem a szex lesz az elso amire gondol, hanem a menekules. Rad meg gondolom mar reg undorral nez. Azt iszik amit akarsz, nincs beleszolasod. Semmi kozod hozza. Az egymas lekorlatozasa is gyunyoru, foleg ha meg a baratait is leepitetted. Mondom: ez bantalmatas. Ebbol elobb utobb az lesz, h egyedul maradsz. Vagy leszur. A habitusatol fugg. :D
2020. ápr. 29. 23:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk en az utobbiert szoritok :D
2020. ápr. 29. 23:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Nézd férfi sok mindent tűr nőnek azért, hogy meglegyen a betevő szex, de biztos, hogy nagyon nem komfortos neki a viselkedésed. Távol tőled kicsit lazított.
2020. ápr. 30. 07:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészséges így a kapcsolatotok. Nyilvánvalóan ő nem ért veled egyet, és nem boldog.

Nem értem miért sértődsz meg mindene, ezzel az ellenkező hatást éred el, mint amit szeretnél. Próbáld meg visszagogni magad, ha nem megy, akkor keress olyan párt, aki ebben is hozzád illik, vagy aki esetleg segítene a változásban, mert nem lehetetlen.

Azt kellene az embereknek tudatosítani magukban, hogy attól, mert szeretünk valakit, még két különböző ember maradunk. Saját gondolatokkal, saját élettel, személyiséggel. És ez így van jól!

Te is inkább fókuszálj egy kicsit saját magadra, fejleszd önmagad, keress hobbit amiben örömödet leled, mutasd meg a párodnak, milyen csodálatos, különálló személyiség is tudsz lenni, hogy ne eltavolodni akarjon tőled, hanem megtartani. :)

2020. ápr. 30. 08:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha úgy viselkedsz,mintha az anyja lennèl,nem a nőt látja benned,és nyilván a szexet sem fogja kívánni,de ennek a kapcsolatnak már mindegy
2020. ápr. 30. 08:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Volt már róla szó , hogy kicsit szét válunk , de egy napig se birtuk ki . Azt mondta nem tudna nélkülem elképzelni az életet, ezzel enis ugyanígy vagyok. Vagy nagyon kapcsolat függők vagyunk , nem tudom. Enis bevallom nekem kell a legtöbbet valtoznom.
2020. ápr. 30. 09:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Aztaq. Az igen. 😂😂😂
2020. ápr. 30. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!