Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom erényövet szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom erényövet szeretne hordani, engem viszont kicsit sem izgat ez a téma. Működhet ez úgy is, ha csak arra a hétre van rajta, amikor nekem épp megvan?

Figyelt kérdés

2020. jún. 5. 15:41
1 2 3 4
 21/38 anonymousreview60 ***** válasza:
52%

#20:

19: amiket te is írsz, pont az ilyen leírások akasztottak ki...

Ugyanis nem vagyok domina, nem akarok szolgát,

O.K., akkor ez az aspektus kiesik. De a kegyeid keresésével mi a baj?

nem akarom h mindenre bólogasson...

Írtam: Nem ez a lényeg.

Amúgy nem vagyok prűd típus, és még a domináns felállás is tetszik, de csak nagyon-nagyon lájtos formában. De pont annyira szeretem néha ha a párom domináns, igénylem azt is..

Dinamikus, egészséges kapcsolat. Az jó.

Amiket írkálsz... felcsatolhatós meg cucold az már egy olyan fajtája ennek ami nekem sok.

O.k. Nem kötelező. Meg kell vele beszélni. A cuckold és a péniszlakat alig fed át. Én szívesen viselnék lakatot, de a cuckoldingtól irtóznék.

Viszont a színes golyós ötlet tetszik habár se színes golyó nincs

Szerepjátékos boltban tuti lesz.

meg a variációk se tetszenek.

Módosítható.

Ha nekem nincs kedvem szexelni de ő kihúz egy olyat, akkor ez kinek is jó tulajdonképpen?

Ugyan. Addigra te is kiéhezel, de a kérdés nem alaptalan.

Szerinted van olyan nő aki szeretné h sorsolással dőljön el h aznap mondjuk széttegye a lábát v oráloznia kelljen?

Kiszámíthatatlanság izgalma.

Nem azt mondom h nem szeretem ezeket csinálni, dehát amennyire eddig megértettem ez az erényöv pont arra jó h én dönthessek mikor akarok szexelni, nem?

Nem egészen. Elsősorban: te döntöd el, mikor és milyen szexet kap a párod. Másodsorban: te bármikor kérhetsz nem penális szexet tőle, aminek minőségétől függővé tehető a férfi orgazmusa.

Max úgy tudom elképzelni, h dob egy kockával és ha 6-ost dob megkapja a kulcsot ha meg nem, akkor nem. Ez nem jó?

Dehogynem. Ez ízlés kérdése, amiről felesleges lenne vitatkozni.

2020. jún. 17. 14:23
 22/38 A kérdező kommentje:

21: köszi h elmagyaráztad. ez így nagyjából érthető, bár sztem ugyanazt mondjuk csak elbeszélünk egymás mellett.

egyébként meg, a takarítós ötlet tökre bevált xD

tegnap ágyba hozta a reggelit, egész nap takarított, mosott, főzött nekem ebédet és még a szüleimnél is lenyírta a füvet (nem is értették mi ütött belé... mondtam h elvesztett egy fogadást xD)

este megmasszírozott és utána levettem róla és utána szexeltünk :) már rég volt ilyen jó :)

egyébként úgy volt h már pénteken leveszem róla, de végülis gondoltam egy próbát megér, és felvetettem neki a takarítós kényeztetős dolgot.. képzelhetitek milyen fejet vágott.. de tegnap este azt mondta h fullra megérte.

2020. jún. 21. 21:22
 23/38 anonymousreview60 ***** válasza:
52%
Irígyellek titeket. Lesz folytatás? Hogyan változott a véleményed a péniszlakatról? Melyik márkát alkalmaztad?
2020. jún. 22. 11:07
 24/38 A kérdező kommentje:

Nem tudom van-e márkája állítólag pár dollár volt, és a neten rendelte. Egy sima ketrec fémből.

Van folytatás, pár hétre félreraktuk, meg nyaraltunk, de most megint előkerült, ugyanabból az okból mint legutóbb. Egyelőre türelmesen várja a sorát, most nem könyörög 5 percenként hogy vegyem le róla, mint legutóbb.

Így viszont egész jó és kényelmes nekem, bár továbbra sem izgat különösebben a dolog, és a leginkább próbálok nem tudomást venni róla, mert nekem nagyon fura, amikor meglátom őt így meztelenül.

viszont azt meg jó látni rajta h élvezi (kivéve persze amikor nem..) és ehhez gyakorlatilag a kisujjamat se kell mozdítani.. Még nem tudom h azt várja h majd egyik pillanatban átváltozok egy igazi domina lesz belőlem, de ezt minden alkalommal elmondom neki, h erre hiába vár, mert ilyen nem lesz sajnos.

2020. júl. 15. 16:00
 25/38 A kérdező kommentje:
Vannak esetleg olyanok itt gyakorin akinek komolyabb tapasztalata van a témában?
2020. aug. 11. 23:32
 26/38 anonymousreview60 ***** válasza:
Korábbi rákeresések alapján nem. A Quora és a Reddit felületein találsz majd rengeteg leírást, tapasztalatot.
2020. aug. 12. 02:13
 27/38 anonim ***** válasza:
Szívesen olvasnám a folytatást, hogyan alakult azóta az életetek az erényövvel?!
2020. dec. 6. 23:05
 28/38 A kérdező kommentje:

Egész jól belejöttünk. Sok idő kellett amíg átbeszéltük a dolgokat, és mire tisztáztuk hogy ő mit szeretne és nekem mik a határaim ebben. Mivel eleinte folyton türelmetlen volt, meg teljesen mást várt tőlem, azt hitte majd úgy lesz mint a fantáziájában. Kellett egy kis idő hogy elfogadjuk mindketten.

Szeptember közepe óta viszont gyakorlatilag folyamatosan hordja, és heti egyszer kerül csak le (kivéve amikor egyszer se...) Az az igazság hogy én számomra rengeteg előnye van tényleg :) De azért továbbra is igénylem hogy néha szabadon engedjem h rám vethesse magát...

2020. dec. 13. 20:14
 29/38 anonim ***** válasza:

Neked elég a heti egy alkalom?

Korábban is csak ilyen ritkán szeretkeztetek?

2020. dec. 13. 20:37
 30/38 A kérdező kommentje:

Heti 1-2 volt előtte is, szóval alapból nem igénylem h mondjuk mindennap legyen. És mióta kielégít más módokon, nekem teljesen elég a heti 1 is :)

De azt elvárom, h olyankor ne legyen alárendelt, hanem inkább én legyek az, legalábbis, élje ki magát rendesen..

2020. dec. 13. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!