Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom erényövet szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom erényövet szeretne hordani, engem viszont kicsit sem izgat ez a téma. Működhet ez úgy is, ha csak arra a hétre van rajta, amikor nekem épp megvan?

Figyelt kérdés

2020. jún. 5. 15:41
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
Egyáltalán, hogyan kell elképzelni az ilyesmit? Olvastam most ezt-azt a neten, de némelyik leírás kicsit kiakasztott..
2020. jún. 5. 15:42
 2/38 anonim ***** válasza:
62%

Fura egy vágy, általában cuckold fétises pasik szeretik hordani. Ha téged nem izgat ne menj bele és kész!

Egyébként marhára nem egészséges és higiénikus szerintem.

2020. jún. 5. 15:49
 3/38 anonim ***** válasza:
55%

Elég gyökérség az.

De valaki irja már le hogy mit tud az az erényöv.

Nem lehet wécét használni, kis és nagy dolgot vagy mit lehet csinálni.

Megmosdani se lehet ?

Miből van az , nem fáj a viselése, nem tör?

2020. jún. 5. 15:54
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Többféle erényöv van, egy része igazából ketrec, amin az anyagcsere-termék tud távozni. Ettől még nem túl higiénikus ez tény.

Egyébként meg BDSM eszköz, nem önmagában az eszköz a lényege hanem a korlátozás, az alárendelődés, az irányítás, a szexuális "lehetőségek" átengedése.

Ha ti nem ilyen kapcsolatban vagytok akkor érdemes lenne átgondolni tényleg megvan-e a hullámhossz a szexualitásotokban. Egyébként meg te vagy a domináns fél, nem? Hát akkor meg te mondod meg mikor mi legyen / ne legyen (mármint nem ráerőltetve a partneredre semmit amit nem akar, de legyél már annyira rutinos, "képzett" hogy tudd irányítani, elterelni a partered vágyait).

2020. jún. 5. 16:08
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vállald be arra a hétre, de szigrúan! Aztán a párod is rájön, hogy más a fantázialgatás és a valóság.
2020. jún. 5. 17:25
 6/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem jött meg a kedvem de végülis az az egy hét (v pár nap. erősen kétlem hogy egy hétig kibírná egy ilyen cuccban) nem oszt szoroz... Ha ő bezárva szeretne lenni hát legyen csak hagyjon ki engem belőle xD
2020. jún. 7. 22:48
 7/38 zol56 ***** válasza:
24%
Oké. Letellik az idő. Utána jön egy másik általad fura, vagy nem kívánatos vágy, hóbort, fétis, nevezd ahogy akarod. Meddig mész el? Ha nem zavarnak az ilyen dolgok nincs gond, de ha hagyományos párkapcsolatot keresel Te is tudod mi a teendő. Hagyományos nem egyenlő az unalmassal.
2020. jún. 8. 14:38
 8/38 anonim ***** válasza:
15%
Összejöttél egy balf asszal.
2020. jún. 8. 19:33
 9/38 anonim ***** válasza:
31%
Semmi kivetnivaló nincs ebben. Szerintem engedd neki. Tavaly mi is csináltuk ezt az akkori barátnőmmel, aki szerencsére elég felvilágosult volt és nem ítélkezett, hanem belement a játékba, annak ellenére, hogy idegen volt neki a gondolat eleinte. Ettől még a rendszeres szex megvolt, csak a szex alkalmak között kellett viselnem a ketrecet. Egész jól működött, mindketten elégedettek voltunk ezzel
2020. jún. 13. 11:30
 10/38 A kérdező kommentje:

Múltkor elmondtam neki h mi a helyzet, felőlem oké, aztán azt hittem el is felejthetem a dolgot.

Vasárnap mikor elárultam h megjött nekem, pár perc múlva a kezembe nyomott egy kulcsot. Kiderült h már régebben rendelt és titkolta. (egy fém ketrec). Elsőre kicsit vicces látvány volt, de azóta se vagyok teljesen kibékülve vele.

Most 2 nap telt el és már könyörög, szenved h adjam vissza neki a kulcsot. Hát nemtom... attól tartok azontúl h még nem teljesen értem az egészet elég sok gondom lesz még..

2020. jún. 16. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!