Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom erényövet szeretne hordani, engem viszont kicsit sem izgat ez a téma. Működhet ez úgy is, ha csak arra a hétre van rajta, amikor nekem épp megvan?
Fura egy vágy, általában cuckold fétises pasik szeretik hordani. Ha téged nem izgat ne menj bele és kész!
Egyébként marhára nem egészséges és higiénikus szerintem.
Elég gyökérség az.
De valaki irja már le hogy mit tud az az erényöv.
Nem lehet wécét használni, kis és nagy dolgot vagy mit lehet csinálni.
Megmosdani se lehet ?
Miből van az , nem fáj a viselése, nem tör?
Többféle erényöv van, egy része igazából ketrec, amin az anyagcsere-termék tud távozni. Ettől még nem túl higiénikus ez tény.
Egyébként meg BDSM eszköz, nem önmagában az eszköz a lényege hanem a korlátozás, az alárendelődés, az irányítás, a szexuális "lehetőségek" átengedése.
Ha ti nem ilyen kapcsolatban vagytok akkor érdemes lenne átgondolni tényleg megvan-e a hullámhossz a szexualitásotokban. Egyébként meg te vagy a domináns fél, nem? Hát akkor meg te mondod meg mikor mi legyen / ne legyen (mármint nem ráerőltetve a partneredre semmit amit nem akar, de legyél már annyira rutinos, "képzett" hogy tudd irányítani, elterelni a partered vágyait).
Múltkor elmondtam neki h mi a helyzet, felőlem oké, aztán azt hittem el is felejthetem a dolgot.
Vasárnap mikor elárultam h megjött nekem, pár perc múlva a kezembe nyomott egy kulcsot. Kiderült h már régebben rendelt és titkolta. (egy fém ketrec). Elsőre kicsit vicces látvány volt, de azóta se vagyok teljesen kibékülve vele.
Most 2 nap telt el és már könyörög, szenved h adjam vissza neki a kulcsot. Hát nemtom... attól tartok azontúl h még nem teljesen értem az egészet elég sok gondom lesz még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!