Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, kellemetlen nektek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kellemetlen nektek a farokméret téma?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem amikor neten kérdezgetik a pasik, hogy elég nagy e. Hanem ha élőben barátnők körében szóba kerül a szex akkor a méret témát inkább kerülni szoktátok? Vagy az a gyakoribb hogy szóba hozza valaki?
2020. máj. 26. 18:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a barátnőimmel egyáltalán nem beszélek a pasik farkának méretéről.

Nem szándékosan kerüljük, de még véletlenül se jön szóba.

2020. máj. 26. 18:54
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Elég ritka. Ha nem valami extrém, nem kerül szóba. Nem azért mert kellemetlen, hanem mert nem lényeges.
2020. máj. 26. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem kellemetlen, szoktunk ilyenről is beszélgetni meg magáról a szexről is.
2020. máj. 26. 18:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne kellemetlen??
2020. máj. 26. 19:11
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Én a haverjaimmal a csöcsöket, popsit szoktam kibeszélni. Mekkora csöcsök, hogyan, mennyire lengenek dugás közben, milyen kerek a popsi, mennyire csattog, mennyire lötykölődik. Szóval ilyesmiket.
2020. máj. 26. 19:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellemetlen, egyszerűen nem kerül szóba mert gyakorlatilag lényegtelen. Te sem beszéled ki a haverokkal hogy a csajok milyen tampont, betétet használnak - kb. ennyire érdekli a nőket a farokméret. Inkább arról beszélgetnek egymás között ki hogy csinálja, milyen sűrűn, miben "ügyes" a pasi, hogyan jöttek össze stb.
2020. máj. 26. 19:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok a híve az ilyen intim dolgok kitárgyalásának, mert szerintem senkire sem tartozik. DE, előfordult már hogy társaságban lányok között fel jött témának. Nem, nem kellemetlen téma, csupán nem érdekel idegen férfiak mérete.

Leggyakrabban egy személy jött fel több lánytól is h kicsi neki.

2020. máj. 26. 19:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szoktunk róla beszélni, nagyon is fontos a méret. Nem kellemetlen téma.
2020. máj. 26. 20:39
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Tengi-lengi csöcsi-möcsi.
2020. máj. 26. 20:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét személyek péniszéről még soha az életben nem beszélgettünk. Még tiniként egyik barátnőm szeretett lelkendezni a partnerei péniszéről, de nem voltam rá nagyon kíváncsi akkor sem, szóval idővel leszokott erről vagy csak felnőtt, nem tudom, de azóta nem számol be a dologról szerencsére. Nem az, hogy kellemetlen, csak egy ilyen szintű intim információt hadd ne osszon már meg az ember idegenekkel.

Úgy általában a pénisz mérete/formája néha-néha felmerül, de inkább csak poénkodás szintjén- az ilyen "még hogy a méret nem számít" jellegű beszólások, amikor mondjuk örülök a fejemnek, hogy milyen nagy gombóc fagyit kaptam vagy valami. Szóval inkább csak ilyen kontextusban témázunk erről, mindenkinek a saját egyéni preferenciái a fontosak, és aszerint keres párt, ehhez a barátnőknek, a többi nőnek az égvilágon semmi köze nincs.

2020. máj. 26. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!