Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kellemetlen nektek a farokméret téma?
Én a barátnőimmel egyáltalán nem beszélek a pasik farkának méretéről.
Nem szándékosan kerüljük, de még véletlenül se jön szóba.
Én nem vagyok a híve az ilyen intim dolgok kitárgyalásának, mert szerintem senkire sem tartozik. DE, előfordult már hogy társaságban lányok között fel jött témának. Nem, nem kellemetlen téma, csupán nem érdekel idegen férfiak mérete.
Leggyakrabban egy személy jött fel több lánytól is h kicsi neki.
Konkrét személyek péniszéről még soha az életben nem beszélgettünk. Még tiniként egyik barátnőm szeretett lelkendezni a partnerei péniszéről, de nem voltam rá nagyon kíváncsi akkor sem, szóval idővel leszokott erről vagy csak felnőtt, nem tudom, de azóta nem számol be a dologról szerencsére. Nem az, hogy kellemetlen, csak egy ilyen szintű intim információt hadd ne osszon már meg az ember idegenekkel.
Úgy általában a pénisz mérete/formája néha-néha felmerül, de inkább csak poénkodás szintjén- az ilyen "még hogy a méret nem számít" jellegű beszólások, amikor mondjuk örülök a fejemnek, hogy milyen nagy gombóc fagyit kaptam vagy valami. Szóval inkább csak ilyen kontextusban témázunk erről, mindenkinek a saját egyéni preferenciái a fontosak, és aszerint keres párt, ehhez a barátnőknek, a többi nőnek az égvilágon semmi köze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!