Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom erényövet szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom erényövet szeretne hordani, engem viszont kicsit sem izgat ez a téma. Működhet ez úgy is, ha csak arra a hétre van rajta, amikor nekem épp megvan?

Figyelt kérdés

2020. jún. 5. 15:41
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
67%

Nehogy visszaadd neki csak úgy simán. 😁 Ez a játék lényege.

Várasd még, aztán mondd neki hogy miket kell megcsináljon h visszakaphassa. Takaríttasd ki vele a lakást, mosogasson el stb.

Csináltass meg vele mindent és te érezd magad feltűnően gondtalannak közben.

2020. jún. 16. 18:25
 12/38 anonymousreview60 ***** válasza:
33%

Csak feltételek teljesítése után veheti le szexuális célból. Legalább takaríttasd ki vele a lakást, aztán köss bele az eredménybe, csináltass vele meg calamit még egyszer, és csak utána engedd meg a szexet vagy csupán az önkielégítést neki!

Korábbiak:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2020. jún. 16. 20:47
 13/38 anonymousreview60 ***** válasza:
2020. jún. 16. 21:49
 14/38 A kérdező kommentje:

Köszike, jó ötletek

Ma este már elmosogatott, pedig semmit se utál jobban xD

Nem adtam végülis még vissza, megmondtam h ő akarta annyira, de visszakaphatja előbb, de akkor soha többet nem akarom látni az egészet.

Pár napig még ki kell bírnia, utána meg bevetem a takarítós ötletet xD

2020. jún. 16. 22:43
 15/38 anonim ***** válasza:
77%

"...de visszakaphatja előbb, de akkor soha többet nem akarom látni az egészet."

Ez mennyire zseniális húzás! :)

2020. jún. 16. 22:50
 16/38 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon jól csinálod!

Amúgy milyen gáz már hogy ennyit rinyált eddig, hogy szeretné viselni, most meg két nap után már sír. Jó, mondjuk az első pár éjszaka engem is kegyetlenül megviselt, de nem mertem volna felhagyni vele semmi pénzért :)

2020. jún. 16. 23:52
 17/38 anonymousreview60 ***** válasza:
95%

Van olyan játék, hogy egy zsákban vannak színes golyók. Ha feketét húz (sok fekete golyó van), akkor még egy napig fennmarad. Ha zöldet, akkor orális szexet kap, ha sárga, akkor maszturbálhat, ha lila, akkor - lakat alatt - prosztatamasszázst kap, ha vörös, akkor sztenderd behatolásos szexet végezhet. Szex után az összes golyó megy vissza a zsákba.

Ne felejtd el, hogy azért mert ő lakat alatt van, neked illene elélvezned, sőt dominaként kötelességed magadat vele orálisan, kézzel sőt - felcsatolhatós pénisszel - akár hüvelyi/anális úton is kielégíttetned. Ez kicsit fontosabb része az elzárásnak, mint hogy takarittatsz vele.

2020. jún. 17. 04:12
 18/38 anonymousreview60 ***** válasza:
78%

Azt, hogy mi elviselhetetlen neki, megtanulod kitapasztalni, ő meg téged helyez mindenek felett a középpontba.

Ha nem veszed félvállról a dolgot (mint most egy kicsit), és a farka méretével elégedett vagy, akkor most kifaraghatod belőle álmaid szeretőjét. Kérhetsz tőle takarítást, testedzést (ha nem elég fitt), újabb szexpraktikák kipróbálását, ha kínos neki, elküldheted fehérneműt vetetni számodra.

A péniszlakat viselését gyakran összemossák a cuckolding fétissel, pedig csak kevés lelakatolt ilyen.

A lelakatolás célja nem az, hogy a - megengedett - szex során a férfi ne domináns stb. legyen, hogy arra a falfestékszínre is bólogasson, ami nem tetszik, hanem hogy a nőt - annak.utasításai révén - szexuálusan teljesen kitapasztalja és odaadóan szolgálja, és az agya eközben szénné legyen frusztrálva (pl. leepiláltadot a lábadat, és utána ott helyben kinyalatod magadat, amit mondjuk plusz egy vörös holyó zsákba helyezésével jutalmazhatsz. És nem kell örökké hordatni, csak 4-6 hónapig, aztán szünet. Ahigy megegyeztek.

Szóval nem értem, mi a fene fenntartásaid vannak. Neked kell elcseszni a dolgot, hogy ne csak nyerhess rajta.

2020. jún. 17. 04:34
 19/38 anonymousreview60 ***** válasza:
0%
Az olvasott leírásokban mi akasztott ki?
2020. jún. 17. 05:09
 20/38 A kérdező kommentje:

19: amiket te is írsz, pont az ilyen leírások akasztottak ki...

Ugyanis nem vagyok domina, nem akarok szolgát, nem akarom h mindenre bólogasson...

Amúgy nem vagyok prűd típus, és még a domináns felállás is tetszik, de csak nagyon-nagyon lájtos formában. De pont annyira szeretem néha ha a párom domináns, igénylem azt is..

Amiket írkálsz... felcsatolhatós meg cucold az már egy olyan fajtája ennek ami nekem sok.

Viszont a színes golyós ötlet tetszik habár se színes golyó nincs meg a variációk se tetszenek. Ha nekem nincs kedvem szexelni de ő kihúz egy olyat, akkor ez kinek is jó tulajdonképpen? Szerinted van olyan nő aki szeretné h sorsolással dőljön el h aznap mondjuk széttegye a lábát v oráloznia kelljen? Nem azt mondom h nem szeretem ezeket csinálni, dehát amennyire eddig megértettem ez az erényöv pont arra jó h én dönthessek mikor akarok szexelni, nem?

Max úgy tudom elképzelni, h dob egy kockával és ha 6-ost dob megkapja a kulcsot ha meg nem, akkor nem. Ez nem jó?

2020. jún. 17. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!