Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan no akit meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan no akit meg egy férfi sem akart a párjának tudni? Es nem a belso miatt nem.Ha van iyen(amit nem hiszek) elmondana valaki,h miert tortenhetett ugy ahogy az elete,h meg senkinek se kellett.

Figyelt kérdés

2020. jún. 1. 12:10
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
ma 12:47 Remélem csak túlzol...
2020. jún. 1. 12:50
 12/33 anonim ***** válasza:
96%
Túlzok? Mit lehetne ezen túlozni? Ez az életem, a tapasztalataim. Nagyon dühítő, mikor nap mint nap átélek valalmit, aztán egy ismeretlen, beköpi, hogy csak túlzok, meg csak biztos te gondolod magad csúnyának... hát nem.
2020. jún. 1. 12:59
 13/33 A kérdező kommentje:
ma 12:59 Nem tamadasbol irtam amit irtam...De veled biztos nincs baj? csak kerdezem...
2020. jún. 1. 13:01
 14/33 A kérdező kommentje:
ma 12:59 szerintem te mar az ismerkedest is tamadasnak veszed..........
2020. jún. 1. 13:10
 15/33 anonim ***** válasza:
28%

Nőknél inkább valami lelki probléma minden ilyennek az oka. És minél tovább van benne az önsajnálatban, annál mélyebbre kerül és az idő sem a barátja senkinek.

Engem mindig nagyon érdekeltek az ilyen nők, mondhatni ez a személyes kutatási témám. Eddig arra jutottam, hogy 3 nagyobb kategória van.

1. Igazából nincs minta az exei között, bejöhet neki magas, alacsony, kigyúrt, vékony, szőke, barna, diplomás, fizikai munkás... Viszont annyira halvérű a lány, hogy 200-ból ha 1 férfi van, aki megmozgatja őt. Azt nem tudom belül mi zajlik bennük, ahhoz érdemes lenne fMRI-vel vizsgálni őket, de kívülről az jön le, hogy valami különleges, megmagyarázhatatlan, extra érzésre vágyik. És ha valaha akár egyszer is az életben tapasztalt már ilyen extra érzést, akkor azzal sem tudod meggyőzni, hogy kár a gőzért, mert úgysem lesz ilyen, hiszen ő maga tapasztalta, átélte. A legtöbb amúgy kicsit spirituális gondolkodású is.

2. Simán magasra teszi a mércét és ez hamar szembetűnő, ha beszélgetsz vele. Jobb esetben ő maga is magas szinten van, rosszabb esetben még 30 éves korában is csak bolti eladó. Náluk megfigyelhető sokszor pont az ellentéte, mint az 1-es típusnak, hideg racionalitással próbálnak meg partnert választani maguknak. De mivel nem gépek, hanem emberek, néha akad náluk is, hogy valaki bejön nekik ők meg lelkileg abban a passzban vannak, hogy elmennek velük. De őket is kíméletlenül kidobják, ha ismerik is a szerelem érzését, a tudatos gondolkodás minden esetben felülírja.

3. Míg az első 2 kategóriában lévő nők inkább átlagosak vagy jó nők és ha valamiben átlagon aluliak (pl. túlsúlyosak), akkor egyfelől nagyon ápoltak és minden más téren rendben vannak, a 2. kategória esetében pedig még hihetetlenül büszkék is a "telt alakjukra", addig a 3. kategóriában ténylegesen olyan nők vannak, akik külső terén szenvednek hátrányt. Itt a teljesség igénye nélkül olyanokra kell gondolni, mint:

Down-szindróma, Basedow-kór, nyitott gerinc, pajzsmirigy probléma miatt Molnár Krisztián alkat, amin a sport se nagyon segítene, valamilyen nagyon szembetűnő bőrbetegség, amputált végtag(ok), vakság, siketség, tolószék.

Illetve a kívülről (elsőre) nem látszó mentális oldal. Borderline és egyebek. Itt megint két csoport van, az egyik, akinél 10 mondat után levágható, hogy valami nem oké, így ha össze is akad valakikkel, mindig olyan, tipikus omega férfiak mennek rájuk, akikkel senkinek nem lehetne hosszabb kapcsolata, mert vagy a férfi hátrál ki belőle, vagy tényleg csak ürítés céljából tartaná a nőt, ami meg a nőnek kényelmetlen.

A másik, amikor nagyon jól titkolja a dolgot és normálisabb kaliberű emberrel is össze tud jönni, a csávó meg nem tudja, hogy mi történt, amikor egy nőtől érkező telefonhíváson (aki mondjuk a kolléganője) annyira bekattan, hogy lelocsolja benzinnel az autóját és meggyújtja. Vagy simán csak otthon tör-zúz.

És végül, mind a 3 kategóriában közös még a csodára várás is, de az 1-es és 3-as kategóriákban mindenképp. Ha valaha bármelyik is kezdeményezett akár egyszer is az életben (egyes nőknél az is kezdeményezésnek számít, ami a férfiak számára észrevehetetlen és egyébként is szándékosan nem egyértelmű, hogy mondhassa azt a nő, hogy félreértetted) az egy életre belé ég, ha ez már megtörtént 2-nél több alkalommal, akkor többször ilyet egész hátralevő életében nem fog csinálni, ha pedig úgy kezdeményezett, hogy egyértelmű volt és a férfi visszautasította (akár tök kedvesen, udvariasan, mert tényleg van neki barátnője), akkor aztán végleg összeomlott a világ. És ha netalán még durván is lett visszautasítva, mert mondjuk valami narcisztikus gyökérre ment rá az meg ilyen "Ugyan kérlek, nem gondolod, hogy majd pont veled, néztél tükörbe?" szöveggel reagált, az már végképp nagyon mély lelki sebeket eredményez.

Pedig a férfiaknál ez szimpla hétköznapnak számít.

A 2-es kategória pedig kizárólag olyanoknál kezdeményez, akik megfelelnek az 50 vagy 100 pontos elváráslistának, de ott néha meglepő rutinnal. Ezek a nők egyébként gyakran vannak olyan pozícióban, hogy a hideghívás sem áll távol tőlük, ráadásul akkora mérhetetlen egójuk van (akkor is, ha kicsit teltek, olyan 150 kilónyira...), hogy minden lepereg róluk.

2020. jún. 1. 13:12
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

"kinek mi az igényes"

Ezzel egyet tudok érteni, aki megszól a fodrászért-szoliért-sminkért-miniruháért, annk az az igényes. Nekem pl egyik sem tartozik hozzá az "igényes nő" képhez.

Nyilván számít a környezet is. Ahogy én sem megyek olyan helyre csajozni, ahol a környéken sincs vezetékes víz (mivel van igényem arra, hogy egy nő rendszeresen mosakodjon), ugyanígy nem várom el, hogy kelendő legyek egy olyan helyen, ahol nem kedvelik a nem sportos és/vagy hosszú hajú férfiakat. Pl egy discoban soha eszembe se jutott ismerkedni:D mondjuk ott sem azok a lányok vannak, akik nekem kellenének.

Szóval elismerem, ehhez azért meg kell találni az embernek a megfelelő helyet is.

2020. jún. 1. 13:13
 17/33 A kérdező kommentje:
ma 13:12 Olyan nincs aki nyitott az ismerkedesre es nem valogatos mivel o se 1 fiu alom? >:D
2020. jún. 1. 13:20
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
15ös, tudom, ez tapasztalat kérdése, de én nem kevés fogyatékkal élőt (vak, kerekesszékes, egy Down-os, két autista) embert ismerek akinek igencsak vállalható a párja. Pl a testvérem is full vak aztán 2 hónapnál több sosem telt el két pasija között:D Idén házasodik, szóval még csak nem is az, hogy kihasználják:D
2020. jún. 1. 13:21
 19/33 A kérdező kommentje:
ma 13:21 Gondolom nagyon szep a testvered.
2020. jún. 1. 13:24
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

13:24, ezt nehéz megítélni testvérként, de szerintem egyáltalán nem:D Eleve, ha láttál már vakot tudod milyen a fejük: mély szemgödrök, előrenyújtott fej, emiatt görbébb tartás..

Nemtom mit kedvelnek benne a pasik, de vhogy mégis megy neki

2020. jún. 1. 13:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!