Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan no akit meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan no akit meg egy férfi sem akart a párjának tudni? Es nem a belso miatt nem.Ha van iyen(amit nem hiszek) elmondana valaki,h miert tortenhetett ugy ahogy az elete,h meg senkinek se kellett.

Figyelt kérdés

2020. jún. 1. 12:10
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem igazán létezik ilyen nő, de ezen az oldalon rengetegen gondolják ezt. A környezetemben is van olyan csaj, akinek volt kapcsolata, de simán elpanaszkodja, hogy sosem kellett senkinek. Sőt, olyan is, akinek valóban nem volt kapcsolata, de ezt teljes mértékben a hozzáállásának köszönheti, mert már többen is hívták randira, csak nemet mondott mindenkinek.

Szóval, ha a kérdésed az, hogy vannak e önsajnáltatók, akkor igen. A legjobb helyen jársz.

2020. jún. 1. 12:13
 2/33 A kérdező kommentje:

önsajnáltatók vannak mint a rosta lika.

Plane itt...A legtobb panaszkodik,h senkinek sem kell,utanna meg kiderul,h ez csak hanta.Magasan van a lec...

Engem olyan no erdekel aki akart part maganak de nem kellett a pasiknak sosem.De ilyen tuti nincs.

2020. jún. 1. 12:16
 3/33 anonim ***** válasza:
96%
Van. Én már láttam olyat, aki a kutyának sem kellene.
2020. jún. 1. 12:19
 4/33 anonim ***** válasza:
98%

Miután leírtad, hogy azokra vagy kíváncsi, akiket nem a belső miatt utasítottak el, így maradtak azok, akiket a külső miatt.. Azaz a kérdésed leegyszerűsítve a kvöetkező:

"Vannak olyan lányok, akiket azért utasítottak el rondák? Ha igen, elmondaná, hogy miért utasították el?":D

Kérdésben a válasz:D

2020. jún. 1. 12:19
 5/33 Randa válasza:
92%
A külső miatt. Hidd el, ha egy nő csúnya, annál kevés rosszabb van. Az ellenkező neműek vagy átnéznek rajta, vagy kigúnyolják, vagy sajnálják. Tapasztalatból beszélek.
2020. jún. 1. 12:21
 6/33 A kérdező kommentje:
ma 12:19 Hogy nézett ki?
2020. jún. 1. 12:21
 7/33 A kérdező kommentje:
ma 12:21 Ha egy no csúnya attól meg lehet őt szeretni!
2020. jún. 1. 12:23
 8/33 anonim ***** válasza:
44%

Nézd, miután már az ókorban is próbálkoztak a szépség definiálásával, és azóta sem sikerült maradéktalanul, így amúgy ha valaki igényes (mossa magát, vágja a körmét-haját, nem szakadt zsákruhákban jár, normálisan beszél, nem túrja az orrát..) akkor előbb-utóbb találni fog valakit, akinek bejön (szigorúan külső alapján, az ha valaki egy játszmázó gyökér, azon nem lehet segíteni:D de ugyanígy ha valaki ki se dugja az orrát a házból, az sem a külsőn múlik).

Persze arra nincs garancia, hogy mindenki megtalálja élete párját, de legalább egy rövid időre is valaki vonzódni fog hozzá.

2020. jún. 1. 12:36
 9/33 A kérdező kommentje:
ma 12:36 Ez tetszett!!Nagyon szépen megfogalmaztad :)
2020. jún. 1. 12:39
 10/33 anonim ***** válasza:
67%
Hahahaha, kinek mi az igényes. Én már megkaptam, hogy nem vagyok az, mert nem járok rendszeresen fodrászhoz, szoliba, nem sminkelek, nem öltözködöm "divatosan" (feszülős, mini ruhák). Képzeld, soha egy pasi se állt velem még szóba! Úgyhogy ne mondd nekem, hogy mindenkihez vonzódik valaki, mert hozzám még soha senki nem vonzódott és már nem is fog, mert ennl már csak lejjebb van, kor alapján most kellene a legszebbnek lennem. Hát ez van, cseszhetem az egészet, nekem sose lesz családom, de még szex sem senkivel!
2020. jún. 1. 12:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!