Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan no akit meg egy férfi sem akart a párjának tudni? Es nem a belso miatt nem.Ha van iyen(amit nem hiszek) elmondana valaki,h miert tortenhetett ugy ahogy az elete,h meg senkinek se kellett.
Kérdező: Sajnos nincs, mert azok hamar elkelnek. Ez egy média által nyomott tévhit, hogy a nőknél számít a külső, miközben inkább a férfiaknál számít és ha nincs jó külső, pont nekik kell kompenzálni jó karrierrel meg minden mással. És még akkor is rengeteget kell udvarolniuk, mire megtörik a jeget.
A 10-es és 12-es válaszoló is csak kamu, próbáld ki, hogy írsz rá privátot és vajon válaszol-e. Ha igen, akkor meghívlak egy sörre.
18-as: Na látod, pontosan erről beszéltem. Hogy még a 3. nagy kategórián belül is SZÁMOS NŐNEK van barátja, ráadásul vállalható külsejű, egzisztenciájú. Ennyit arról, hogy a férfiaknak mennyit számítanak a külsőségek...
És tudod mi benne a szomorú? Hogy nem elég, hogy sokkal több olyan párt látsz, ahol férfi van magasabb szinten, akár külsőre, akár egzisztenciálisan a nőnél, mint fordított felállást.
Hanem, hogy az ilyen vak, kerekesszékes, Down-os és autista embereknél Ő MÁR AKKOR BETEG VOLT, MIKOR ÖSSZEJÖTTEK. Tehát a férfi így fogadta őt el. Betegen.
22es, minél mélyebbre mész az elemzéseidben, annál inkább az az eredmény jön ki, hogy a férfiak egyáltalán nem válogatnak.
És szerintem ez abszolút nincs így.
Férfiként mondom: igenis számít a nő külseje, én tuti nem jönnék (jöttem volna) össze olyannal, aki nem tetszik elsőre. Oké, egyszer 16 évesen összejöttem eggyel, de 3 hétre rá dobtam, pedig igencsak bármi kedvemre valót megtett volna..
De amellett, hogy számít a külső, mindenki mást tart szépnek. Haverom áradozik a csajáról mennyire tetszik neki, én meg ink csöndben maradok, mert én oszt egy pohár vízzel se kínálnám a csajt:D Ízlések és pofonok, a lényeg, hogy mindenki magának tetszőt találjon. Épp ezért nincs értelme pl a Puzsér féle 10es pontozgatós baromságnak.
Ha valakit zavar, hogy a másik embernek van valamilyen betegsége, akkor az tényleg jobb, ha marad a felszínen. De szerencsére mind nőből, mind férfiból sokan vannak, akiket nem zavar, ha a másiknak vannak olyan problémái, mint hogy nem lát, vagy nincs lába. A maga módján kalandos is lehet. Engem már tanított salsázni kerekesszékes csávó:D
Egyébként összességében nézve szerintem több nő fogadja el, ha a párja fogyatékkal él, mint férfi. Szerintem.
23-as: De válogatnak, de férfiaknál a skála sokkal lineárisabb (nekem se jön be sok 10/10-nek mondott celeb nő, viszont jött már be olyan, akire mások mondták, hogy bottal sem). Emiatt kiegyenlítettebb lesz a helyzet és tényleg csak olyan egyöntetű hátrányok és negatívumok maradnak, mint túlsúly, ápolatlanság, stb.
Ezzel szemben a nőknél van néhány zsáner típus és ha valamilyen szempontból nem esel bele abba a körbe, akkor nem létezik olyan nő (még a saját pszichológusod sem), aki meg tudná fogalmazni, hogy konkrétan MI AZ AMI MIATT NEM JÖSSZ BE, ugyanis
- semmi baj nincs veled.
- jóképű, jó kiállású srác vagy.
- aranyos a mosolyod.
De - és mindig ott a de - valahogy nincs meg a kémia.
A fogyatékkal élős dolgot mire alapozod? Mert ha valami statisztikára, akkor azért számolj bele két dolgot.
1. Férfiak közül még mindig többen rokkannak le, mint nők közül és máris a statisztikát gazdagítja.
2. Nők közül sokan vannak, akiknek annyira számít az egzisztencia és a jólét, hogy jobb híján összejönnek még egy tolószékes emberrel is. Házi betegápolók között például nagyon gyakori, hogy ha az ápoltnak nincs örököse, akkor próbálják magukat nélkülözhetetlenné tenni ezek az ápolónők ha a férfi irányából megvan a szimpátia.
24es
"nőknél van néhány zsáner" jaj hagyjuk már, ez amit mondasz, ez 15 évesekre igaz, mi meg itt nőkről beszélünk.
A fogyatékosokkal kapcsoaltos dolog a véleményem, tapasztalatom, nem statisztika, de ezt le is írtam. Mindenesetre ha valakinek egzisztenciális problémi vannak, ne egy fogyatékossal kezdjen:D Nemtom tudod-e, de erős hátránnyal indulnak (indulunk..) a munkaerő piacon. Az, hogy pár ápoló gyorsan hozzámegy valami haldokló öreghez, az nem igazán a párválasztás kategóriáról szól. Eddig vakokról, kerekesszékesekről, Downosokról és autistákról votl szó, ezek többségének pedig nincs ápolója, nincs is rá szükségük (ok, Downosonak általában kell gyám, de nem ápoló, el tudja látni magát, csak pl a pénzügyekkel nem bánik jól, de emiatt sosem lesz egzisztenciálisan vonzó.. viszont rendkívül kedvesek, segítőkészebbek kb bárki másnál, jószándékúak,, megértőek, ami valószínűleg vonzó tulajdonság a nők számára).
Amúgy lányok, akik itt csúnyának mondjátok magatokat (akár kérdező, akár 25ös, vagy bárki más). Nem szatírkodásból, meg még csak nem is kérés szintjén vagy ilyesmi, de ha nem bánjátok, küldjetek már egy képet pls:D
Itt arcoskodok azellen, hogy igényes de csúnya nem is nagyon létezik, mert tényleg így gondolom, ti meg azzal jöttök, hogy csúnyák vagytok. Valamelyikünk téved, és ez zavar, hisz én is lehet az:D
#27: Ilyet már én is kértem egy régebbi kérdésnél. Ott 3 lány küldött képet. 2 teljesen átlagos-szép kategória volt. A 3. lány kicsit átlag alatti, de ha adott volna magára (normális haj, mosoly), akkor ő is simán hozhatott volna egy átlag kinézetet.
Általában ezeknek a csajoknak tényleg a belső tulajdonságaikban van valami nagyon nagy defekt.
A nőknél ez a "csúnya vagyok" olyan, mint az evészavarosnál a "kövér vagyok". Mentális betegség. Mondhatja neki ezer ember, hogy szép, ha egy is lefikázza, akkor már összeomlik a kis világa. A többi ezernél meg megmagyarázza, hogy aki nem kétfogú segédmunkás vagy perverz az vagy csak szexelni akar (mert hát ő gondolatolvasó) vagy nincs meg a kémia.
Ezzel szemben a magát csúnyának tartó férfiakra még egy nő sem mondta, hogy jó pasi lenne, tehát ők racionálisan, reálisan értékelik magukat.
"Ezzel szemben a magát csúnyának tartó férfiakra még egy nő sem mondta, hogy jó pasi lenne, tehát ők racionálisan, reálisan értékelik magukat."
Ez mondjuk bullshit. Amiről te beszélsz az önértékelési probléma, ami - főleg a külső jegyeket ileltően - tényleg jellemzőbb a nőkre.
És igaz, hogy a férfiak gyakran a másik véglet, a hájpacni is simán jó pasinak tudja tartani magát, de azért is simán jelen van, hogy a férfi indokolatlanul tartja magát csúnyának.
Meg igazából általánosítottál, ami definícióból eredően nem lehet igaz, szóval esélyed se volt:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!