Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan no akit meg egy férfi sem akart a párjának tudni? Es nem a belso miatt nem.Ha van iyen(amit nem hiszek) elmondana valaki,h miert tortenhetett ugy ahogy az elete,h meg senkinek se kellett.
30: Igazad van, a Föld összes nője nem értékelt még egyetlen férfit sem, tehát simán lehet, hogy ott rejtőzik valahol az az egy, akinek legalább bejön az adott férfi...
De látom nem érted a dolgot. Hatalmas különbség van aközött, hogy csak olyanoknak jössz be, akik neked nem jönnek be és aközött, hogy SENKINEK nem jössz be.
Ha csak egyetlen embernek is bejössz, ha csak egyetlen ember is van a környezetedben, akinek tudod, hogy csak egy szavadba kerülne és járna veled, az se a tökéletes élet és a felhőtlen boldogság, de azért NAGYSÁGRENDEKKEL, ÖSSZEHASONLÍTHATATLANUL teljesen más, mint mikor bárhogyan, bárkinél, bárhol próbálkozol, sehol senkinek nem kellesz, maximum barátzónába, lelki szemetesládának.
Ahogy sokan utálnak mekiben vagy árufeltöltőként melózni, de igazán csak egy munkanélküli értheti meg, mi a különbség a semmi munka, 0 Ft bevétel és a nem éppen a legjobb munka, de legalább van között.
Egy nő soha a büdös életben nem fogja megérteni milyen az, amikor tényleg nem kellesz senkinek. Itt is maximum névtelen válaszokban sírják el a bánatukat, de se képet nem küldenek magukról, se ismerkedni, válaszolni nem akarnak senkinek.
Tudod olyan ez, mint mikor a segélyért sorban állók sírnak, hogy nincs munka, aztán felajánlasz nekik 5 különfélét és abból egyik sem jó. És mikor ezt már sokadszorra játszod el velük, akkor már ösztönösen hárítanak valamivel.
És tudod mi a legmókásabb az egészben? Legalább 10 éve vagyok tagja az oldalnak, többször tiltottak meg töröltek már, ha legalább egyszer is látnám legalább azt az igyekezetet, hogy legalább azt feltérképezze, arra kíváncsi legyen, hogy én ki vagyok (mert simán lehetek akár maga Orbán Gáspár is, vagy egy random kisceleb, nem valószínű, de bármi elképzelhető), akkor még azt mondanám, hogy tényleg legalább ha magasak is a lány igényei, de legalább esélyt ad neki, hogy valaha megvalósuljon, legalább érdeklődik, hogy megtudja ki vagyok.
De ehelyett a teljes passzivitást látom, az érdektelenséget, ahol az egyetlen életcélja, hogy beböfögje egy névtelen válaszba azt, hogy ő nő létére még csak nem is kövér és mégse kell senkinek.
Te ember, te a GYIKot ismerkedős felületként kezeled?:D Ide azért járnak az emberek, hogy
1. megtudjanak valamit amit nem tudnak anélkül, hogy használnák a Google-t
2. trollkodjanak
3. unatkoznak
4. a legmélyebb gondolataikról, titkaikról beszéljenek anélkül, hogy a környezetükben fel kéne vallaniuk.
Az első 3-nak eszébe sem jut szociális életet élni a GYIKon, a 4. meg kimondottan elzárkózik az emberektől, hiszen olyan infót tudnak róla, amit még az anyjuk se.
Én is itt rohadtok vagy 10 éve (változó aktivitással, de végig egyetlen accounttal), leveleztem már rengeteg emberrel, eddig egyetlen egyel jutottam el addig, hogy facen bejelöljük egymást, azóta sem beszéltünk 10 mondatnál többet:D Minden 5. lányról kiderül, hogy 40 éves férfi..
Ne tekints a GYIKre sem reprezentatív sem pedig szociális felületként. Nem az. Minden adat amit innen szedsz, egy rakás szemét, megbízhatatlan, túlzó és szubjektív. Sokan mondják, hogy "kutatást végzek itt az oldalon" - az ilyenek ki kell röhögni és otthagyni:D
De amúgy én csak azt mondtam, hogy ne általánosíts, nicns értelme. Nincs olyan, hogy "a férfiak ilyenek, a nők olyanok" meg "a férfiak ezt csinálják, a nők azt csinálják". Állítsd azt, hogy "a környezetemben én ezt vettem észre" vagy "magamból kiindulva..". Ezek valós és megcáfolhatatlan állítások. A többi csak a te szubjektív felfogásod a világról, nem pedig tények.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!