Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy azzal szórakoztatok a párotokkal, hogy amíg telefonált, addig ti elkezdtétek őt orálisan kényeztetni? Fiúk, veletek történt már ilyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 20:05
71/79 anonim válasza:
#70 Nem kérdezte mi ez a csattogàs? Jaa csak a húst klopfolom 😄
72/79 anonim válasza:
Ceges meeting kozben leszopott a felesegem, szerencsere csak hang volt nyitva a teamsen...
73/79 anonim válasza:
#72 Azt tudtad hogy ha beszűrödik a hang és mondjuk pont senki nem beszél akkor téged emel ki ? 😅
74/79 anonim válasza:
Persze, tudom, szerencsére volt pár arc ott megállíthatatlan pofázási kényszerrel.
75/79 NTBS válasza:
Férfiként írok. Éppen szexeltünk a volt nejemmel, amikor felhívta a legjobb barátnője. Kicsit kivettem, de nem ért gyorsan véget a beszélgetés. Egy idő után finoman visszatértem. Már régen elmentem mire 2 óra múlva abbahagyták a beszélgetést.
76/79 anonim válasza:
Férfiként éltem meg a következőt. Hátulról dugtam a barátnőmeet mikor fiam felhívott. Felvettem és megbszéltük mirét keresett. Aztán befejeztük a sexet. A barátnőm azt mondta ilyen még nem volt az életében és nevetve mondta, hogy tudtam fapofával végig csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!