Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy azzal szórakoztatok a párotokkal, hogy amíg telefonált, addig ti elkezdtétek őt orálisan kényeztetni? Fiúk, veletek történt már ilyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 20:05
11/79 anonim válasza:
Volt ilyen, és olyan is, hogy ő csinálta nekem.
22/L
12/79 anonim válasza:
Volt már ilyen. Pont a faterom hívott, asszony meg nem kedveli az öreget. Hát érdekes volt. Hamar le is tettem és inkább asszonykámat kényeztettem és röhögtünk egy jót.
13/79 anonim válasza:
Volt...ex barátnőmmel szex után voltunk, feküdtünk, legjobb barátom felhívott mobilon, a lány pedig gondolt egyet, és bevetette lent magát szájjal...nem teljesen tudtam a telefonra figyelni 🤭
33F
14/79 Lacc80 válasza:
Régen egyszer volt. Jó móka. 😃
15/79 anonim válasza:
Bennem akkor is az van, mennyire arcul kopese a telefonalonak.
17/79 Travis83 válasza:
Nálam kissé fordítva volt. Barátnőm az anyjával beszélt mobilon. Nekem épp kangörcsöm volt, hozzámentem és előkaptam. Ő készségesen bevette, miközben nem szakította meg a beszélgetést. Amikor az anyja beszélt, akkor megállás nélkül csinálta nekem. Amikor válaszolnia kellett, akkor addig kézire váltott. Izgalmas volt. :)
18/79 anonim válasza:
És olyan lány, akit telefonálás közben keféltek?
19/79 anonim válasza:
A pasi szex közben vette fel a telefont miközben rajta lovagoltam
20/79 anonim válasza:
A jelenlegi férjemet szoptam úgy, hogy akkor még az előző feleségével beszélt telefonon...😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!