Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy azzal szórakoztatok a párotokkal, hogy amíg telefonált, addig ti elkezdtétek őt orálisan kényeztetni? Fiúk, veletek történt már ilyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 20:05
61/79 anonim válasza:
Mennyi nő lesz.pja itt a főnökét.
Bezzeg a való életben említesz neki ilyet, fel vannak háborodva, hogy ők csak komoly kapcsolatban...🤣🤣🤣
63/79 anonim válasza:
Nekem az egyek exem kezdett el mindig szopni, amikor anyámmal beszéltem. Direkt mélytorkozta olyankor, néha elcsuklott a hangom. De soha nem fejezte be, abbahagyta miután leraktam a telefont.
64/79 anonim válasza:
#63: Anyukád meg örült, hogy jó hosszan beszélgetsz vele. :D
65/79 anonim válasza:
És csak annyit válaszolsz hogy: ahaaaa ahaaaaaaa 😅
66/79 anonim válasza:
Eddig csak olyan volt, hogy már benne voltunk az előjátékba és párom felvette a telefont, mikor csörgött. Megleckéztettem. Őt izgatva csak kicsit fogta rövidebbre, de mikor még egyszer megesett elővettem a vibrátorom. Akkor szinte egyből letette a telefont.
Aki meg nulláról belekezd telefonálás közben az mire gondol? Nulla hangulat, nulla vágy, egy telefonáló pasi indítja be, vagy mi? Vagy csak sima szivatásból?
67/79 anonim válasza:
Volt ferjem sokszor ranyomta a fejem a farkara, nem erdekrlte hogy telon beszel. Egyszer csak mondta : mennem kell, hagylak...
68/79 anonim válasza:
Volt párszor ilyen. Ez manapság nem nagy űgy, de régebben azért előfordultak problémák, amikor még voltak utcai telefonfülkék.
:))))))))))
69/79 anonim válasza:
Excsajom bugyiban ült az asztalnál és a laptopján olvasott valamit. Felállítottam, leültem és az ölembe ültettem. Elkezdtem a melleit simogatni, ő a fenekét dörgölte hozzám, persze hogy gyorsan megkeményedtem, ekkor hívta valaki telefonon. Gondoltam egyet, félrehúztam a tangáját és betettem neki. Pár percig beszélt, közben finoman mozgott a farkamon. Utána még évek múlva is emlegette, mennyire izgató volt neki a szitu.
70/79 anonim válasza:
Engem egyszer egy barátnőm hívott, előjáték közben voltunk épp. Nem szoktam ilyenkor szó nélkül felvenni a telefont, de a pasi monda hogy csak nyugodtan, majd gondolt egyet, és felgyorsította a folyamatot, rendes menetet toltunk miközben csevegtem a barátnőmmel. Aztán hamarosan le kellett tennem 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!