Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy azzal szórakoztatok a párotokkal, hogy amíg telefonált, addig ti elkezdtétek őt orálisan kényeztetni? Fiúk, veletek történt már ilyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 20:05
31/79 anonim válasza:
Párom ujjazott miközben anyámmal telefonáltam. Izgalmas volt, próbáltam elfolytani a nyögéseim kisebb-nagyobb sikerrel, ô meg csak mosolygott a "szenvedésemen".
33/79 anonim válasza:
Már mindent kipróbáltam ami érdekelt. És a csajok is kipróbálhattak rajtam mindent.
Az élet szép!
(F)
35/79 anonim válasza:
Igen már többször is csináltam
36/79 anonim válasza:
Hat persze h volt mar ilyen.ez nagyon izgalmas szitu
24l
37/79 anonim válasza:
A barátom megujjazott miközben online órám volt és arccal, hanggal jelen kellett lenni :D
38/79 mantis religiosa válasza:
Az egyik legizgatóbb dolog. Adtam is, kaptam is. Minden esetben nagyon beindultunk és sokszor hatalmas szeretkezés lett belőle.
39/79 anonim válasza:
Csak úgy telefonálás közben nem. De olyan volt már, hogy épp oráloztam mikor csörgött a telefonja és nem hagytam abba. Mókás volt.
40/79 anonim válasza:
A fiam hívott telefonon felvettem és beszéltünk de közben egy férjes asszonyt dugtam hátulról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!