Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy azzal szórakoztatok a párotokkal, hogy amíg telefonált, addig ti elkezdtétek őt orálisan kényeztetni? Fiúk, veletek történt már ilyen?
Én imádom amikor szopás közben valamelyikünket hívják. Ha engem hívnak akkor sokat ühümözök, hogy minél többet lehessen a számban, ha őt akkor meg én is igyekszem minél jobban kínozni:)
Ezt a férjemmel és a barátommal is sokszor csináljuk.
Olyan is volt többször, hogy beszéltem valamelyik barátnőmmel vagy kollégámmal, amikor a pasim elkezdett dugni.. izgató megpróbálni elnyelni a sóhajokat:)
Ezek a játékok szerintem felpezsdítik a szexuális életet, próbáljátok ki:)
39N
Köszönöm szépen a válaszod :)
És, ő hogy viselte?? :D
Nekem olyan volt h a szeretőm dugott épp hátulról mikor a barátomnak írtam, majd utána beszéltem vele.
Nagyon nehéz volt elfojtani a hangom, pedig le is lassított a szeretőm de azt mégjobban élveztem mert teljesen bent tartotta melyen és úgy mozgott.
L
Én is csináltam már jópárszor:D
De csak, ha haverral beszélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!