Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy azzal szórakoztatok a párotokkal, hogy amíg telefonált, addig ti elkezdtétek őt orálisan kényeztetni? Fiúk, veletek történt már ilyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 20:05
52/79 anonim válasza:
Nem egyszer csináltam ezt, amikor telefonált vagy éppen játszott.
53/79 A kérdező kommentje:
És, hogy viselte?? 😀
2022. jan. 24. 18:55
54/79 anonim válasza:
52 vagyok. Attól függ, hogy mi volt a célom. Azért tudom úgy is csinálni, hogy 30-40 percig csak élvezkedik és úgy is, hogy 1 perc múlva lerakja a telefont. Mindig milyen kedvem van. Ettől függ a viselkedése is.
55/79 anonim válasza:
A barátom épp beszélt valakível, közben elkezdtem szájjal izgatni. De akkor az egyik biztonságiőr kiküldött minket a bankból.
Mekkora bunkok. :)))
56/79 anonim válasza:
Volt. Egyszer pl a főnökömet hívták miközben cumiztam, hogy várják a meetingen...
De olyan is volt, hogy a felesége hívta.
57/79 anonim válasza:
Egy barátnőmet én is nyaltam már mikor az anyjával beszélt, elég nehezen tartotta magát:D 25f
58/79 anonim válasza:
Igen, volt néhányszor. :) Olyan is volt, hogy mikor hívták, utána kezdtem el, olyan is, hogy közben hívták, miközben csináltuk illetve a férjem is csinálta nekem már miközben én beszéltem valakivel.
59/79 anonim válasza:
A barátnőm csak azután kezd el telefonálni, hogy orálisan kényeztetem. Fura, lehet hogy unatkozik ? :))
60/79 anonim válasza:
Covid karantén alatt online óra közben az akkori barátnőm lecumizott :) Izgalmas volt, ő szerette csinálni, sokszor volt ilyen h előkapta más helyzetekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!