Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti összejárnátok szexelni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejárnátok szexelni egy 45 éves, de nem valami szép, és eléggé hiányos, rossz fogazatú nővel, ha végre találtatok valakit szexre, aki ráadásul gyalog megközelíthető?

Figyelt kérdés
29F
2020. ápr. 27. 21:47
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a többség igen is menne és mondjuk hogy te is menj és ez a spórolás igen is sóherség, mert nem azt mondod hogy nem lenne pénzed elutazni akárhová hanem hogy unod. Majd megtanulod hogy az életben semmi és senki sincs ingyen.Én is jártam már úgy hogy nagy királynak éreztem magam mert kis szerencsével pénzhez jutottam kevés munkával, de később beütött a beütött és másra kellett költeném mint amire szándékoztam. Nem, nem bántani vagy megsérteni szeretnélek, de neked hogy esne ha ez a nő mondjuk a barátnőinek úgy nyilatkozna rólad, hogy na összejövök ezzel a kis nyuszikával, itt kerülget már napok óta, most nincs lehetőségem elutazni de ha ló nincs jó a szamár is. Szóval szerintem kardot elő és majd írj!
2020. ápr. 30. 13:37
 32/33 A kérdező kommentje:

Ha úgy jobban tetszik, pénzem sincs most arra, hogy ezreket, tízezreket kiszórjak, ezért örülök ennek a lehetőségnek, hogy ebből lehet valami.

Egyébként meg hiába, ha érzelmileg nem fog meg semennyire, illetve itt a rossz külső, akkor mégis mit lássak benne, mint csak a szexet?!

2020. máj. 1. 00:17
 33/33 anonim ***** válasza:
Na? Mi lett? Van videjó?
2021. márc. 21. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!