Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejárnátok szexelni egy 45 éves, de nem valami szép, és eléggé hiányos, rossz fogazatú nővel, ha végre találtatok valakit szexre, aki ráadásul gyalog megközelíthető?
Na igen vannak a "pasik" és vannak a férfiak. Akár kapcsolatot is létesítenék egy ilyen nővel, és még utaznék is hozzá. Egyesek tényleg eléggé beképzeltek, illetve a szexet úgy ledegradálják mint egy ösztönös tevékenységet. Hogy is írta a nagy költő Ady? "Legyen kirugdalt, kitagadott, céda,
Csak a szivébe láthassak be néha.." Úgz örülnék neki ha ez a nő olvasná ezt és syóba sem állna veled! 41 f.
Mi baja van itt egyeseknek? Mert fölmerül bennem a kérdés? Nyilván nem véletlen! Mert nem tartom magam igénytelennek, és nehezemre esne ilyen nővel szexelni. De a szükség nagy úr, főleg hogy tudnivaló, hogy férfiként csak szexpartnert nehéz találni!
Hozzáteszem, vannak itt legalább 3-an, akik simán rávágták, hogy igen, és privátban is volt, aki írta ezen kívül! Akkor?
Én csak normálisan kérdeztem, egyesek meg az ember fejét veszik egyből ezért. Ész megáll!
"Max a gumit kell fizetni"
Huhh de sóher vki.
Ha hiányos a foga az neked csak jó nem?
Vágj bele. Kihagyhatatlan ajánlat :D
L
Ez nem sóherség. Meguntam már, hogy különböző szálláshelyekért fizessek tízezreket. A lakóhelyem közelében pedig nem sikerült mást találnom idáig, ahová mondjuk olcsóbb lenne az utazási költség. De hosszú távon az sem lenne kevés. Így meg tök ingyen juthatnék szexhez. Akár rendszeresen. Kérdés megéri e.
Azért a saját kezem és a szex között van egy kis különbség, maradjunk annyiban!
"Így meg tök ingyen juthatnék szexhez"...
Hát igen, a legolcsóbb zacskósleveshez is szinte ingyen hozzájuthatsz, más kérdés, hogy ingyen sem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!