Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összefoglalátok, miért jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összefoglalátok, miért jó illetve rossz nőnek lenni?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok nőktől (nem kanos férfiaktól)
2020. ápr. 15. 20:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%
22 évesen sem látom a jó oldalát.Ja,de,egy van:összejöttem életem szerelmével.
2020. ápr. 15. 20:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Nézőpontok vannak, ami mindenkinek más, ezért akinek nem egyezik a nézőpontja azt, rossznak mondják, akinek egyezik az jónak. Csak minden nézőpont kérdése.
2020. ápr. 15. 20:13
 3/17 anonim ***** válasza:
33%

Ha jó partnerrel vagy akkor: hosszabb, többszörös orgazmus.

Amúgy: nemi megkülönböztetés, erőszakoskodás, zaklatás, menstruáció, szülés. Éljen...

L23

2020. ápr. 15. 20:28
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

Intenzívebb orgazmus

Szülés, terhesség, szoptatás, menstruáció, hajlamosabbak vagyunk fertőzést össze szedni

2020. ápr. 15. 20:34
 5/17 anonim ***** válasza:
Utálok menstruálni :D
2020. ápr. 15. 20:34
 6/17 anonim ***** válasza:
30%

amúgy tök jó hogy sokan a szülést azt negatívumnak tekintik! nagyon hülyék vagytok! a szülés persze fájdalmas de akkor hogyan akartok gyereket???

az viszont igaz hogy több a szexuális zaklatás viszont fiuknál meg a fizikális zaklatás! csak erről a férfiak nem nyafognak folyton mert az tény hogy 10/7-8 srácot fizikálisan zaklattak a suliban óvodában egyetemen stb!

nemi elvárások szintén férfiaknak is ott vannak!

a menstruáció nos az tényleg csak egyoldalú... valamint a szex is mert tényleg ha nem jó a partner odafigyelésben akkor nincs nemi kielégülés...

a baktériumok... nos nem kellene tangában meg szoknyában járkálni és le ülni mindenre (szintén igaz a rövid szoknya és normális bugyi mert az is olyan hogy a segg nagy része az csupasz!) férfiak nem véletlen alig kapnak el valamit ott lent mert nem ülünk a csupasz seggünkkel semmire sem...

igazából a menstruáción kívül nincs más dolog ami rosszabb lenne a nőnek mint a férfinak

2020. ápr. 15. 20:43
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

Egy dologra irigykedem. Szerintem egy ferfinak konnyebb az onkielegites. Engem a dugas elegit ki, igazi pasival. A csiklo nagyon pici, es sokkal tobbet tudnek kezdeni magammal, ha olyan jol ingerelheto szervem lenne, mint a pasiknak. Idealisan meleg pasi lennek.

Szivesen vagyok amugy no, de annyira ferfikent kivanom a szexet, hogy nem eleg, ami van. Van kivel, de nincs annyi szabadideje es energiaja...

2020. ápr. 15. 20:43
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

7-es lényegében a férfiak csak jobban elengedik magukat és tudják hogy mit kell csinálni (magukkal) :S

nagyon sok nő nem képes magát elengedni ezért nem is tudnak jól el menni

2020. ápr. 15. 20:49
 9/17 anonim ***** válasza:

6-os én nem ülök csupasz seggel semmire,nadrág alá harisnyát hordok,mégis minden szart elkapok,mert hajlamosabb vagyok rá,nem kell ahhoz tanga,mellesleg rossz étkezéstől is felborulhat a hüvely ph :)

egyébként nem mindenki akar gyereket,szóval azoknak igenis lehet negatívum

2020. ápr. 15. 20:50
 10/17 anonim ***** válasza:
és amúgy a felfázásnak semmi köze hozzá,hogy mamabugyit,vagy tangát viselsz-e...
2020. ápr. 15. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!