Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összefoglalátok, miért jó illetve rossz nőnek lenni?
Ha jó partnerrel vagy akkor: hosszabb, többszörös orgazmus.
Amúgy: nemi megkülönböztetés, erőszakoskodás, zaklatás, menstruáció, szülés. Éljen...
L23
Intenzívebb orgazmus
Szülés, terhesség, szoptatás, menstruáció, hajlamosabbak vagyunk fertőzést össze szedni
amúgy tök jó hogy sokan a szülést azt negatívumnak tekintik! nagyon hülyék vagytok! a szülés persze fájdalmas de akkor hogyan akartok gyereket???
az viszont igaz hogy több a szexuális zaklatás viszont fiuknál meg a fizikális zaklatás! csak erről a férfiak nem nyafognak folyton mert az tény hogy 10/7-8 srácot fizikálisan zaklattak a suliban óvodában egyetemen stb!
nemi elvárások szintén férfiaknak is ott vannak!
a menstruáció nos az tényleg csak egyoldalú... valamint a szex is mert tényleg ha nem jó a partner odafigyelésben akkor nincs nemi kielégülés...
a baktériumok... nos nem kellene tangában meg szoknyában járkálni és le ülni mindenre (szintén igaz a rövid szoknya és normális bugyi mert az is olyan hogy a segg nagy része az csupasz!) férfiak nem véletlen alig kapnak el valamit ott lent mert nem ülünk a csupasz seggünkkel semmire sem...
igazából a menstruáción kívül nincs más dolog ami rosszabb lenne a nőnek mint a férfinak
Egy dologra irigykedem. Szerintem egy ferfinak konnyebb az onkielegites. Engem a dugas elegit ki, igazi pasival. A csiklo nagyon pici, es sokkal tobbet tudnek kezdeni magammal, ha olyan jol ingerelheto szervem lenne, mint a pasiknak. Idealisan meleg pasi lennek.
Szivesen vagyok amugy no, de annyira ferfikent kivanom a szexet, hogy nem eleg, ami van. Van kivel, de nincs annyi szabadideje es energiaja...
7-es lényegében a férfiak csak jobban elengedik magukat és tudják hogy mit kell csinálni (magukkal) :S
nagyon sok nő nem képes magát elengedni ezért nem is tudnak jól el menni
6-os én nem ülök csupasz seggel semmire,nadrág alá harisnyát hordok,mégis minden szart elkapok,mert hajlamosabb vagyok rá,nem kell ahhoz tanga,mellesleg rossz étkezéstől is felborulhat a hüvely ph :)
egyébként nem mindenki akar gyereket,szóval azoknak igenis lehet negatívum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!