Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összefoglalátok, miért jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összefoglalátok, miért jó illetve rossz nőnek lenni?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok nőktől (nem kanos férfiaktól)
2020. ápr. 15. 20:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A nyugati társadalmakban pozitív, mivel ott kivételezett csoport
2020. ápr. 15. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:

69%-os a megfázáshoz is van némi köze mert azért a bugyi,- vagy tanga rövid szoknyában azért nem mindegy... na meg a baktériumok nem csak felfázást csinálnak

és igen rossz étkezés de az tény hogy nagyon sok nő aki rövid szoknyában van vagy csak sima bugyit vagy tangát visel és úgy ülnek le vele...!

2020. ápr. 15. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

A rossz oldal nagyobb helyet foglal (de ez nem minden nőre vonatkozik) Sorolom:

Mikor elkezdünk érni a fiúknál tök elfogadott a maszturbáció, még a lányoknál tiltott és szégyelni való (tehát a fiú megismerheti a saját testét, a lány nem). Aztán azt sulykolják a lányokba hogy ha jön a menstruáció az fájdalmas és csak nyűg, de ez még semmi a szüzesség elvesztése aztán még jobban fáj.

Jönnek a megalázások, mikor azt mondják ronda vagy (mert hogy azt gondoljuk a nő egyetlen értéke az hogy kívánatos legyen) vagy mikor a fiúk elkezdenek fogdosni a suliban és ezen jót röhögnek (sokan abban a tévképzetben vannak hogy a lányoknak ez biztos tetszik, hát elárulom rohadt megalázó).

Aztán jönnek a kedves férfiak akikben nincs egy csepp empátia sem (nem mindenkire vonatkozik) és ezért azt hiszik hogy a nőt kedvük szerint használhatják és itt nem csak nemierőszakra kell gondolni, nagyon sok nőt bántanak párkapcsolatban is, arra gondolok amikor a faszi rá kényszerít valamit a nőre úgy hogy a nő nem akarja mert nem élvezi vagy fájdalmat okoz neki, testileg, lelkileg. Ide tartozhat a szex erőltetése, az anál erőltetése, de akár a szopás erőltetése is. Tehát a faszinak minden csak úgy jár, képes fájdalmat okozni a nőnek azért hogy neki jó legyen és akkor még a nő a hibás hogy nem élvezi, csak akkor ezek a személyek ne nevezzék magukat férfinak.

A pozitívum:

Ha meg tudod élni a nőiességedet és tényleg NŐ vagy, szabad vagy, erős vagy, bölcs vagy és szeretett teljes, nem hagyod hogy elnyomjanak. Tudod hogy megadatott neked az a képesség hogy csak benned tud megfoganni egy élet, te tudod világra hozni, táplálni és felnevelni, mint ha istennő lennél. És jobb lenne ha menstruációt nem nyűgként fognánk fel, hiszen ez a jele annak hogy egészségesek vagyunk és képesek vagyunk tovább adni az életünket. A nők megélik a legnagyobb fájdalmakat, de a legnagyobb gyönyöröket is.

2020. ápr. 16. 00:35
 14/17 anonim ***** válasza:

utolsó a hátrányokat kicsit eltulzod mármint nagyon sokan a női maszturvációt ugy képzelik hogy a lány tövig feldugja magának az ujjait/kezét nyilván ez nem a legjobb dolog egy most serdülő lánynak (vagy pedig ugymond kisérletezgetés mindenféle dologgal... dildo, dezodor) amit szintén feldug magának... :S

fiuknál ennyi erővel meg lehetne művagina meg pumpa de nyilván mindenki elítélné kiakadna ezen! szóval itt főként azzal is van a probléma hogy nem tudassák a lányokkal melyik az ajánlott maszturbációs forma (csikló izgatás) egyrészt higiénikusabb másrészt nem veszti el a szűzhártya szüzességét (amiből persze később lehetnek viták hogy miért még csak egy nyikkanás sem volt vagy egy vércsepp sem... megjegyzem hallottam nagyon sok ilyen esetről ahol a lány hazudta hogy szűz és akkor derült ki amikor már ágyban voltak...) harmadszor a legtöbb felnőtt nő sem képes megélni a hüvelyi orgazmust ezért is sokkal könnyebb tisztább biztonságosabb és úgymond esztétikusabb a csiklót izgatni...

de a lényeg én is mesélhetek a fiú részről

az ilyen szexuális zaklatások mikortól történnek? kb 4-6 osztály körül...

nos a fizikális erőszak már akár óvodában is megtörténhet és végig tud kísérni szépen az egyetemig is! ugyanugy mondják a dolgokat hogy a fiuknak hogyan kell viselkedni... ha fáj akkor kussolj be mert férfi vagy, bántottak úgy kell legközelebb próbáld meg védeni magad, elvették a pénzed legközelebb ne hagyd,

a fiuknak ezt kell tudnia és azt meg amazt!

van egy másik oldal is amit a nők nem tudnak és nem is fognak tudni mert mint mondtam a fiuknak kussolni kell az ilyen dolgokról! (fizikai erőszak, terror, megfélemlítés, leckék megtanulása, férfi dolgok elsajátítása különben kicsúfolnak éveken keresztül stb stb stb)

2020. ápr. 16. 02:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem amikor egy pasi mondja meg, hogy a nőknek miért jó.

A szülès negatívum; szeretnék gyereket. De attól még nem poén, fàjdalmas ès roncsolja a testet.

3-ból két lànyt zaklatnak szexuálisan mire 18 èves lesz.

A csalàdon belüli erőszak àldozatai 90% (vagy több) nők.

Munkahelyi zaklatások, lenèzések, "ez nem női munka" stb.

Menstruàció.

A felfàzás nem csak akkor van, ha szoknyàban vagy.

A kielègülès nehezebb. A partnerre vagyunk utalva sokkal jobban, mint egy fèrfi.

A szüzessèg elvesztèse fàj(hat). Nekem k**vàra fàjt. Ez valakire nem igaz.

Ha egy csaj sok pasival kavar - k***a. Ha egy pasi sok csajjal - alfahím.

2020. ápr. 16. 09:13
 16/17 anonim ***** válasza:
38%
Utolso mar egyre kevésbé lesz az alfahím akinek megszámlálhatatlanul sok partnere volt... általában mar azaz alfahim aki okos sikeres sportos és normális kapcsolata van nem pedig kalandok... 🧐
2020. ápr. 16. 10:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagyjából minden lány ugyan azokat a fájdalmakat írta le. Akkor leírnám, hogy a fiúknak miket kell átélnie, hogy ne gondoljátok azt, hogy mi könnyen megúsztuk. Most a saját példámmal fogok élni, hogy nekem mit kellet átélnem általános iskola felső tagozatán.

Éveken keresztül azért piszkáltak, mert beszédhibám volt. Az nem érdekelte őket, hogy sokkal eredményesebb voltam versenyeken, csak az, hogy beszédhibás voltam. Folyamat megkaptam. Aztán, ha nem akartam szerepelni valami osztály által előadott műsorban, akkor egyből antiszociálisnak voltam hívva. Szerencsére volt annyi erőm, hogy a napi szintű beszólásokat a beszédhibám miatt, és a sport teljesítményemre való fikázásokat túléltem. De szerencsére eljött az, amit akkor már régóta vártam. A felvételi. Tudtam, hogy csak jól meg kell írnom, és soha többet nem látom azokat akik eddig piszkáltak. És összejött. 88 ponttal az osztály második legjobbja lettem, és felvettek oda, ahova menni akartam. Persze a következő fél évben ugyan úgy piszkáltak. Megint megkaptam, hogy mekkora antiszociális vagyok, mert nem szerepeltem a farsangi műsorban. De tudtam, hogy nemsokára már nem kell többet találkoznom ezekkel a köcsögökkel.

És persze nehogy azt higgyétek, hogy nem kaptam fizikai bántalmazást. Amikor minden második tesi előtt úgy megyek ki az öltözőből, hogy tiszta vörös a nyakam, mert valamelyik okos már megint ráütött kettőt, és ehhez még jött hozzá, hogy a magasságom miatt állandóan a nyakamba ugrált az egyik gyerek, és volt olyan, hogy három karmolással a nyakamon mentem haza az iskolából. És a piszkálásnak még annyi magyarázata se volt, hogy stréber vagyok, mivel a mindössze 4,7-es átlagommal, és az órákon mutatott semmit tevésemmel, messze nem voltam a legjobb tanuló.

Szóval lányok, mi is kapunk bőven. És amit én kaptam, az még nem is volt túl durva.

És ezek után csodálkoznak, hogyha egy fiúnak nincsen önbizalma.

(A stréberes magyarázatra visszatérve. Tudom, hogy az se indok, csak manapság divat azért piszkálni valakit, mert minden tantárgyból jeles.)

2020. ápr. 16. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!