Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lény, aki jobban élvezte már a chatsexet, mint az élőt? Emiatt rossz érzésem kéne, hogy legyen? Részleteke lenn.
Néha a chatsexben, bár fantázia csak, mégis minden sokkal élőbbnek, élénkebbnek érződik. Vagy én vagyok az egytelen ember, aki így van ezzel? Azt sem tudom, hogy ez hűtlenségnek számít, ha azt sem tudom, hogy ki az, akivel a fantáziánk összekeveredik.
Mielőtt jönne a shit-storm, leginkább azok válaszát várom, akiknek a szexuális fantáziája tágabb, mint amennyit a partnerükkel megélhetnek belőle.
Az első válaszolónak: igen, ez az első reakció. De a kérdésem nem arra vonatkozott, hogy mi a véleményed erről. Hanem arra, hogy volt-e olyan, aki éppen az általad említett általános vélemény miatt, mondjuk meglepődött/megörült/megütözött azon/annak, hogy a chatsexben szabadabbnak érezte magát, mint a valós szexben valaha.
Ha belegondolunk, nem annyira lehetetlen, hiszen a fantáziánk árad ki a jó chatsex közben. Szex közben pedig, akármennyire is szeretjük a partnerünk (sőt, talán éppen ezért), tekintettel vagyunk az ő (jó) ízlésére és nem merészkedünk el odáig, ahol a chatsexben még bőven jól érezzük magunkat. Hiszen chatsexben minden, ami történik, a mi ízlésünk szerint alakulhat. Még a másik fantáziáját és a mi képzeletünk szerint interpretálhatjuk és ettől lesz/lehet olyan félelmetesen izgató, mint az életben ritkán/soha.
Mármint a 4-es.
Shit tényleg bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!