Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lény, aki jobban élvezte már a chatsexet, mint az élőt? Emiatt rossz érzésem kéne, hogy legyen? Részleteke lenn.
Figyelt kérdés
Néha a chatsexben, bár fantázia csak, mégis minden sokkal élőbbnek, élénkebbnek érződik. Vagy én vagyok az egytelen ember, aki így van ezzel? Azt sem tudom, hogy ez hűtlenségnek számít, ha azt sem tudom, hogy ki az, akivel a fantáziánk összekeveredik.
Mielőtt jönne a shit-storm, leginkább azok válaszát várom, akiknek a szexuális fantáziája tágabb, mint amennyit a partnerükkel megélhetnek belőle.
2020. ápr. 20. 16:29
11/15 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, szerintem a szex elsősorban agyban dől el. Az új, ismeretlen talán mindig jobban felizgatja a fantáziát. Ezért lehet az, hogy jobban felizgat a chatsex, mint az élő. De ha többet sexchateltél mint élőben szeretkeztél, akkor borul a képletem.
14/15 anonim válasza:
Minden létező fantàziàmra nyitott a partnerem és én is az övéire. Így nekem elképzelhetetlen, hogy chat olyan izgató legyen, mint a valóság, ahol meg is történik.
L/23
15/15 A kérdező kommentje:
14 válaszoló: wow! nagyon örülök, hogy ilyen válasz is megfogalmazódott. Őrült szerencsések vagytok, hogy ebben így egymásra találtatok, akár mindketten konzervatívan akár mindketten szabadabban értékelitek a vágyaitokat. Az én érzéseim szerint ritka, hogy ez így klappol. De a kérdést éppen azért tettem fel, hogy a válaszok révén közelebb kerülhessek a realitáshoz.
2020. ápr. 21. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!